Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Anamaria și Bogdan, speriați de căsătorie. Ce decizie au luat în privința nunții

Anamaria și Bogdan au afirmat că nu se vor căsători în Finala Mireasa sezon 3. Deocamdată, cei doi formează singurul cuplu care nu dorește să se cunune civil în competiție.

colaj de imagini cu anamaria si bogdan de la mireasa sezon 3 Galerie
Anamaria și Bogdan au afirmat că nu se vor căsători în Finala Mireasa sezon 3. Deocamdată, cei doi formează singurul cuplu care nu dorește să se cunune civil în competiție | Antena 1

Aflați într-un impas, Anamaria a cerut ajutorul doamnei Ioana. Ea i-a vorbit despre toate grijile și temerile legate de căsătorie, iar aceasta le-a recomandat să trăiască momentul.

”Cred că ne-am obosit gândul cu asta. Ne-am simțit câteodată presați de discuțiile despre căsătorie. Ce va fi va fi, nu mai calculăm.”, a spus Anamaria după difuzarea materialului.

Mai multe detalii în materialul video de mai jos.

Anamaria și Bogdan s-au logodit într-un loc magic

Anamaria credea că merge în oraș cu doamna Ioana și s-a emoționat toată când a apărut Bogdan la cina lor. ”Ce frumos ești. Mă faci să-mi fac filme”, a spus ea.

După ce au stat de vorbă, cei doi au dansat în timp ce în spatele lor își făcea magia Donia Sax.

”Așa moment, iubire, trebuie să recunosc că m-ai surprins.”, a spus Anamaria după dansul lor.

La câteva clipe, pe masă a apărut o tavă cu inelul de logodnă. Bogdan s-a ridicat și s-a așezat în genunchi în fața alesei lui.

”N-ai ideea cum te iubesc și cum mă facă să mă simt. Vrei să te căsătorești cu mine?”, a întrebat-o Bogdan și Anamaria a răspuns ”DA” cu entuziasm. Ea l-a îmbrățișat strâns și Bogdan s-a amuzat că nici măcar nu a apucat să-i pună inelul.

Reporterul emisiunii i-a anunțat că vor petrece o noapte la hotel, spre fericirea Anamariei care s-a țipat de fericire. Reacția ei l-a amuzat pe logodnicul său.

Mireasa 2021, sezon 3. Înțepături între Alina și Cosmina. Alin a luat o decizie în privința Adelinei... Mireasa 2021, sezon 3. Concurenții au intrat în rolul lui Cupidon. Ce cuplu a câștigat un zbor cu parapanta și o cină la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x