Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Băieții au mers la proba pentru costumul de mire. Reacția fetelor când au văzut alegerile lor

Băieții au pășit în atelierul lui Dragoș Săndulache pentru a-și găsi costumele de mire. Tinerii de la Mireasa sezon 3 au pășit timizi, dar s-au relaxat rapid. Liviu este cel care a afimat că are emoții mari pentru marea zi.

colaj de imagini cu baietii de la mireasa sezon 3 la probat costumul de mire Galerie
Băieții au pășit în atelierul lui Dragoș Săndulache pentru a-și găsi costumele de mire | Antena 1

Concurenții de la Mireasa sezon 3 au spus fiecare ce așteptări au de la ziua cea mare, când unii dintre ei își vor spune ”DA” în fața ofițerului de stare civilă.

Dragoș Săndulache le-a luat măsurile și băieții au privit materialele pentru a-l alege pe cel mai potrivit pentru costumul de mire.

”Puteți să stați liniștiți, nicio fată nu va da înapoi”, i-a asigurat designerul.

După difuzarea materialului, tinerii de la Mireasa sezon 3 au aflat și ce părere au fetele despre alegerile lor.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Andreea și Marian, atingeri îndrăznețe pentru ”destresarea organismului”

”Vreau ceva mai clasic, verde”, a spus Marian, pe când Bogdan a ales albastru. ”Nu verde”, a zis și Andreea. Blaze a dorit un costum roșu, cu auriu, iar Liviu a ținut ca materialul să fie unul sclipitor.

Izabela s-a amuzat copios pe seama alegerii lui Blaze, în vreme ce Andreea consideră că verdele nu este culoarea potrivită pentru costumul său.

Când și la ce oră începe Finala Mireasa sezon 3

Sezonul 3 al show-ului matrimonial Mireasa se va încheia pe 1 august 2021. Marea Finală va fi, așadar, duminică, de la ora 15:30.

Ultima Gală Mireasa sezon 3 va avea loc duminică și va începe la ora 15:30. Emisiunea moderată de Simona Gherghe se va încheia cu o Finală spectaculoasă, în care unele dintre cuplurile formate în cadrul show-ului matrimonial își vor uni destinele.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Alin și Cosmina s-au logodit în emisia live, de aniversarea fetei

Conform regulamentului, în Finala show-ului matrimonial Mireasa sezon 3, vor intra perechile și concurenții care se află în concurs la acest moment.

În lupta pentru Marele Premiu vor intra toți participanții, însă întâietate vor avea cuplurile care își exprimă intenția de a se căsători în cadrul emisiunii.

Telespectatorii își pot susține concurenții favoriți prin aceleași mecanisme de vot ca pe tot parcursul sezonului trei al show-ului matrimonial Mireasa: platforma http://mireasa.a1.ro, prin SMS la 1272 și aplicația Antena 1.

Când este Finala Mireasa sezonul 3. La ce oră va începe și cum pot fi votați finaliștii... Mireasa 2021, sezon 3. Andreea și Marian, atingeri îndrăznețe pentru ”destresarea organismului”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x