Mireasa 2021, sezon 3. Andreea și Marian, atingeri îndrăznețe pentru ”destresarea organismului”

Andreea și Marian au încercat să alunge plictiseala din casa Mireasa sezon 3. Aflați în dormitor, fata s-a lăsat pe mâinile partenerului ei și i-a urmat întocmai instrucțiunile.

Andreea și Marian au încercat să alunge plictiseala din casa Mireasa sezon 3. Aflați în dormitor, fata s-a lăsat pe mâinile partenerului ei și i-a urmat întocmai instrucțiunile

Antena 1

Marian a numit procesul ”destresarea organismului sexualo-mental”. Primul pas a constat în relaxarea corpului și închiderea ochilor. După ce și-a întins mâinile pe lângă corp, Andreea a fost îndemnată să-și cuprinsă bustul și să ”maseze”.

Tânăra s-a amuzat copios pe seama jocului și nu a încetat nici când lucrurile au devenit serioase. Marian a rugat-o să facă exerciții de respirație, dar Andreea tot nu a reușit să-și steargă zâmbetul de pe chip.

La final, a izbucnit în hohote de râs când Marian i-a spus să-și imagineze că este pe un câmp și în față are floarea sa preferată, care se îndepărtează. ”Îmi apare un I în palmă. E iasomnie”, a spus băiatul.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Băieții au mers la proba pentru costumul de mire. Reacția fetelor când au văzut alegerile lor

Iubita lui s-a amuzat teribil și l-a pus să repete. În cele din urmă, Marian a aflat că planta se numește , de fapt, ”iasomie”.

Când și la ce oră începe Finala Mireasa sezon 3

Sezonul 3 al show-ului matrimonial Mireasa se va încheia pe 1 august 2021. Marea Finală va fi, așadar, duminică, de la ora 15:30.

Ultima Gală Mireasa sezon 3 va avea loc duminică și va începe la ora 15:30. Emisiunea moderată de Simona Gherghe se va încheia cu o Finală spectaculoasă, în care unele dintre cuplurile formate în cadrul show-ului matrimonial își vor uni destinele.

În lupta pentru Marele Premiu vor intra toți participanții, însă întâietate vor avea cuplurile care își exprimă intenția de a se căsători în cadrul emisiunii.

Telespectatorii își pot susține concurenții favoriți prin aceleași mecanisme de vot ca pe tot parcursul sezonului trei al show-ului matrimonial Mireasa: platforma http://mireasa.a1.ro, prin SMS la 1272 și aplicația Antena 1.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Alin și Cosmina s-au logodit în emisia live, de aniversarea fetei

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Ultimele știri