Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Concurenții au intrat în rolul lui Cupidon. Ce cuplu a câștigat un zbor cu parapanta și o cină la munte

Cuplurile de la Mireasa sezon 3 au avut sarcina de a-i convinge pe doi tineri, aleși la întâmplare de pe stradă, să facă schimb de numere de telefon. Concurenții s-au distrat pe cinste, în ciuda reticenței cu care au fost priviți.

colaj de imagini cu concurentii de la mireasa care participa la un concurs Galerie
Cuplurile de la Mireasa sezon 3 au avut sarcina de a-i convinge pe doi tineri, aleși la întâmplare de pe stradă, să facă schimb de numere de telefon | Antena 1

Marian și Andreea au reușit să convingă mai mulți tineri să facă schimb de numere de telefon, spre deosebire de Ionuț și Romina cărora rolul de Cupidon le-a creat probleme.

Cei întâlniți nu au vrut, sub nicio formă, să-i ajute pe cei doi, așa că nu au bifat nici măcar o pereche.

Celelalte cupluri au reușit să obțină același scor, respectiv 3. Concurenții au privit amuzați imaginile cu ei alergând pe străzi și au mărturisit că le-a prins bine să interacționeze și cu alte persoane în afara de colegii de competiție.

Iată clasamentul:

Maria și Liviu - 3
Marian și Andreea - 5
Izabela și Blaze - 3
Ionuț și Romina - 0
Anamaria și Bogdan - 3.

Astfel, Marian și Andreea sunt câștigătorii premiului care constă într-un zbor cu parapanta și o cină pe vârful muntelui. Aceștia trebuiau să plece pe 6 iulie 2021, însă un incident petrecut pe DN1 i-a împiedicat să-și adjudece premiul.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Înțepături între Alina și Cosmina. Alin a luat o decizie în privința Adelinei

Marian și Andreea au mai câștigat o excursie la munte

Marian de la Mireasa sezon 3 a câștigat, în urmă cu două săptămâni, concursul care avea ca premiu o excursie la munte. Tânărul a stat în picioare într-o cabină telefonică peste 8 ore și 8 minute.

Toți concurenții au participat la activitatea care presupunea prinderea unui loc în cabina telefonică și apoi respectarea anumitor grade de dificultate.

După cursa din grădină, toți băieții, mai puțin Liviu, au reușit să pătrundă în cabina aflată în living. Acolo s-au mai aflat Izabela și Andreea. Ultima a fost nevoită să abandoneze din cauza stării de sănătate, căci este răcită.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Anamaria și Bogdan, speriați de căsătorie. Ce decizie au luat în privința nunții

După ce medicii i-au acordat îngrijiri, Andreea a rămas lângă cabină pentru a-și susține iubitul. Curând, concurenții aflați în probă au renunțat rând pe rând. Primele raze ale soarelui i-au găsit în cabină doar pe Marian și Blaze.

Ultimul a renunțat când a auzit că Izabela pleacă la medic, după o noapte albă, în care i-a stat alături.

Astfel, Marian s-a impus și a câștigat o excursie la munte, împreună cu iubita lui. Dacă premiul principal a fost adjudecat de cei doi, Izabela și Blaze au primit o întâlnire în afara casei.

Mireasa 2021, sezon 3. Anamaria și Bogdan, speriați de căsătorie. Ce decizie au luat în privința nunții... Mireasa 2021, sezon 3. De ce lipsește Liviu din emisiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x