Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Cum arată Liviu, băiatul pentru care Ruxi și-a dorit să iasă din competiție

Ruxi și Liviu, băiatul la care se gândea când a fost în competiția Mireasa, s-au regăsit în afara show-ului matrimonial.

ruxi de la mireasa sezon 3 imbracata intr-o rochie mov Galerie
Ruxi și Liviu, băiatul la care se gândea când a fost în competiția Mireasa, s-au regăsit în afara show-ului matrimonial | Antena 1

Ba mai mult, Ruxi pare să se simtă foarte bine în compania lui și relația lor înflorește. Tânăra chiar s-a încumetat să pună mai multe imagini cu ei doi pe rețelele de socializare, spre încântarea celor care o îndrăgesc.

Ruxi și Liviu s-au fotografiat în aer liber, în apropierea unui centru comercial. Fosta concurentă de la Mireasa poartă o cămașă albă, în vreme ce parterul ei a optat pentru o ținută all black. Ambii poartă ochelari, semn că soarele strălucește puternic.

Ce povestea Ruxi despre Liviu, tânărul de care era îndrăgostită

Înainte de Paște, Ruxi a sperat că se vor face eliminări de fete pentru că-și dorea să petreacă Paștele cu familia și Liviu.

Citește și: Unde a plecat Maria după ce a părăsit casa Mireasa. Mesajul ei pentru Ionuț

Cei doi s-au cunoscut în afara casei și, din dorința de a se cunoaște mai bine, au amânat să formeze un cuplu. După aceea, Ruxi a intrat în casa Mireasa, unde a realizat că-i poartă sentimente puternice lui Liviu.

Băiatul i-a trimis flori, însă concurenta nu a realizat că vin din partea lui. A aflat acest lucru ulterior, de la fratele său, Leo.

Totuși, pentru că a văzut-o tristă, Liviu și-a luat inima în dinți și a sunat în emisia live pentru a-i transmite câteva gânduri lui Ruxi.

”Te rog să nu mai plângi, nu ai de ce. O să ieși cât mai repede și o să ne vedem afară. Și mie îmi este foarte dor de tine. Să nu se înțeleagă greșit că noi am fost împreună. Așa am decis, să ne cunoaștem și să nu intrăm într-o relație doar de dragul de a avea una.

Citește și: Doamna Ioana, mama Mariei, prima reacție după ce fata a decis să plece din casa Mireasa

M-a deranjat când am auzit că intră la Mireasa. În momentul ăla nu eram sigur pe ce simt, acum știu. Mireasa ne-a ajutat. Dacă eram afară, poate nici nu vorbeam în momentul de față. Ai grijă, să nu mai plângi.”, a spus Liviu.

Mireasa 2021, sezonul 3. Maria a plecat acasă. De ce a părăsit competiția... Mireasa 2021, sezonul 3. Prima cerere în căsătorie în casa Mireasa. Ce s-a întâmplat după ce Maria a plecat din casă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x