Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. La insistențele Rominei, Ionuț și-a desfăcut bagajele și a rămas în competiție

Ionuț s-a supărat și a luat decizia să plece de la Mireasa sezon 3. Totuși, la insistențele iubitei sale, Romina, s-a răzgândit.

colaj de imagini cu romina si ionut de la mireasa sezon 3 Galerie
Ionuț s-a supărat și a luat decizia să plece de la Mireasa sezon 3. Totuși, la insistențele iubitei sale, Romina, s-a răzgândit | Antena 1

Ionuț s-a supărat după ce Simona Gherghe l-a rugat să nu mai refuze să participe la activitățile din casă. Atunci, a ieșit din emisiunea live și a mers direct în dormitor, unde și-a făcut bagajele.

După emisiune, Romina a mers la iubitul său și l-a convins să rămână lângă ea.

”Oricum lumea de afară vede. Păi ce să mai intri în emisiune?! El te așteaptă afară.”, i-a spus doamna Victoria când tânăra a apărut în dormitor.

”Dacă vrei să fii cu mine, eu te aștept. Nu mai intru în direct, eu plec.”, i-a spus Ionuț iubitei sale, Romina.

La scurt timp, mai mulți concurenți au încercat să-l facă să se răzgândească. ”Ionuț este un băiat care nu știe să facă glume. I-am zis, nu trebuie să faci glume.”, a încercat și Blaze să o îmbuneze pe doamna Victoria.

”Nu vreau să plece. Țin enorm la el. Și doamnei Victoria i s-a pus capacul. Să dea Dumnezeu să rămâne, aș fi cea mai fericită. Clar mă așteaptă. A zis că vine să mă ia în ziua când ies.”, a spus Romina într-o discuție cu Maria.

”E omul meu și vreau să fie lângă mine.”, a spus Romina în live, după ce l-a convins pe Ionuț să rămână în competiția Mireasa.

Cuvintele care l-au convins pe Ionuț să rămână la Mireasa sezon 3

Aflați pe terasă, Romina și-a luat în brațe iubitul și i-a spus mai multe lucruri, în încercarea de a-l convinge să renunțe la plecare.

”Eu sunt lângă tine orice ar fi. Te susțin cu tot. Tu vrei să renunți la povestea asta frumoasă? Iubire, eu sunt lângă tine, eu sunt raza ta de energie. De ce sunt eu aici? Uneori, gândește-te la mine. Știi că te ador foarte mult. Iubire, aici toată lumea ține la tine. Cea mai mare susținere din casă o ai tu. Asta e o decizie luată la nervi. Nu lua decizii de prost gust. Eu o să fiu lângă tine și mama ta. Ești prea important pentru mine.”, l-a implorat partenera sa.

CONCURS Mireasa. Participă și poți câștiga un pandantiv de aur... Mireasa 2021, sezon 3. Cosmina regretă că a ajutat-o pe Adelina: Trăgeai de om...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x