Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Maria a plecat acasă. De ce a părăsit competiția

În emisiunea de ieri, Maria a spus că s-a despărțit de Liviu și că nu mai vrea să formeze un cuplu cu acesta. Tot ieri, Liviu a aplaudat faptul că Andreea vrea să se mute fără niciun regret la Baia Mare cu Marian.

Maria a plecat acasă Galerie
Maria l-a anunțat pe Liviu cu câteva zile înainte că vrea să plece acasă | Antena 1

Toate aceste lucruri au dus și mai mult la tensiuni între cei doi, iar discuțiile au continuat. Relația dintre cei doi s-a deteriorat pe zi ce trece.

Maria a plecat acasă

Maria l-a anunțat pe Liviu cu câteva zile înainte că vrea să plece acasă. În emisiunea live de azi, Liviu a spus că se simte bine, dar este afectat de plecarea fostei sale iubite. Mărul discordiei dintre cei doi a fost Radu sau așa consideră Liviu.

Doamna Mari a spus că certurile lor nu aveau cum să aibă alt rezultat. Aceasta a spus că este dureros ce se întâmplă, dar nu a încercat să o convingă pe Maria să se întoarcă. Liviu a declarat că a fost în ultima clipă alături de ea, dar nu i-a spus nimic, ba chiar era fericită de plecare.

"Era previzibil că nu o să mai suport mult. De multe ori îmi dă senzația că nu înțelege nimic, Mă dezamăgește de fiecare dată."

Maria șia- luat la revedere de la fete și de la mame, iar când mama lui Ionuț a anunțat în casa băieților, Liviu a lăsat tot și a fugit după ea. Liviu i-a spus că nu o lasă să plece, iar Maria a spus că relația dintre ei nu mai există.

Ce a simțit Liviu după plecarea Mariei

După plecarea Mariei, orele au trecut foarte greu pentru Liviu. Acesta a încercat să se liniștească, dar este extrem de bulversat. I-a mărturisit Simonei Gherghe că nu își vede rostul în casă fără ea, dar crede că dacă îl iubea, nu lua această decizie.

Aseara, la culcarea i-a urat noapte bună, la camere și i-a spus că-i respectă decizia. Liviu a mai spus că ar schimba la el mai multe prin care și faptul că discuțiile le-ar purta pe un ton mai calm.

Primul lucru pe care l-a făcut Liviu când a intrat în casa fetelor a fost să meargă în camera fostei iubite și să vadă ce a lăsat în urmă. Doamna Mari i-a spus fiului ei că a greșit și că nu trebuia să o preseze atât de mult după ce a spus că vrea să pună punct. Acesta a spus că a continuat pentru că a considerat că Maria îl iubește.

Unde este Maria acum

"Maria se află într-o zonă neutră. Are un timp de 24 de ore la dispoziție ca să ia o decizie, fără să fie influențată", a spus Simona Gherghe.

Maria este într-o zonă fără telefon sau ale mijloace de comunicare, dar a putut urmări emisiunea de azi la televizor.

La finalul emisiunii, Simona Gherghe i-a spus lui Liviu că are timp de gândire câteva ore ca să spună dacă vrea să meargă la Maria. Acesta a răspuns pe loc că răspunsul lui este DA și acum și peste câteva ore. Tot ce trebuie să facă este să se gândească bine ce are de gând să- spună.

Discuția cu Geta Voinea, revelatoare pentru relația dintre Maria și Liviu

După materialul cu fetele și discuția cu Geta Voinea, Liviu a aplaudat cuvintele Andreei despre Marian. De aici și până la o despărțire de Maria nu a mai fost decât un pas. Aceștia au anunțat în direct că s-au despărțit din nou.

Maria a discutat și ea cu celebra hairstylistă și i-a spus că și-a găsit dragostea în casa Mireasa. Maria a spus că este dispusă să renunțe la cariera ei și să se mute la București cu Liviu, important este ca relația lor să dureze până la final. Maria a recunoscut că ea este cea care pune punct relației, iar Liviu este cel care a vine mereu după ea să se împace.

Liviu a spus după materialul cu iubita sa că nu vede o singuranță în vorbele ei și când Maria a spus că s-ar mărita, dar nu are inel, Maria a spus că a fost prea mult timp chinuită, dar acum este prea târziu.

Mireasa 2021, sezon 3. Doamna Ioana, mama Mariei, prima reacție după cea mai recentă decizie a fiicei sale... Mireasa 2021, sezon 3. Cum arată Liviu, băiatul pentru care Ruxi și-a dorit să iasă din competiție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x