Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Maria și Liviu s-au certat pe seama reacțiilor doamnei Mari

În emisiunea de ieri, doamna Mari a spus că nu se simte bine după ce familia Mariei susține în continuare că nu este de acord cu Liviu.

Maria și Liviu s-au certat pe seama reacțiilor doamnei Mari Galerie
Cei doi au avut o discuție, iar doamna Mari a fost subiectul principal | Antena 1

Cei doi îndrăgostiți au avut o discuție, iar doamna Mari a fost subiectul principal. Maria i-a reproșat lui Liviu că nu îi place comportamentul doamnei Mari față de ea, dar concurenta nu s-a mai putut stăpâni.

Maria și Liviu s-au certat pe seama reacțiilor doamnei Mari

Iubita lui Liviu spune că mama sa nu o place, că este drăguță cu toată lumea, mai puțin cu ea. Liviu a încercat să îi explice că Maria va forma o familie cu el, nu cu mama sa.

Liviu a mai spus că cel mai probabil comportamentul doamnei Mari vine din faptul că mama sa a primit o scrisoare de acasă și bunica sa i-a transmis că nu o place deloc pe Maria. Doamna Mari a spus că nu o vrea pe Maria pentru fiul ei din cauza atitudinii familiei ei.

Liviu a spus azi în emisia live că discuția dintre ele îl afectează. Doamna Mari a spus și ea că nu îi place deloc comportamentul Mariei și nici relația pe care o are cu fiul ei.

Maria nu s-a putut abține și a spus că această ironie nu îi place și a zâmbit stânjenită de situație.

După discuția pe care a avut-o pe Maria, Liviu a mers la mama sa și aceasta i-a spus că nu se simte respectată de Maria, de aceea nu intră pe sub pielea ei. Maria nu a vrut să stea la discuții cu mama lui Liviu, iar în cele din urmă iubiții au avut din nou o discuție în grădina casei.

Maria a fost extrem de nervoasă și a încercat să-i explice lui Liviu că pe ea nu o interează ce spune mama sa despre ea. Doamna Mari i-a spus Anemaria că deși este alegerea lui, ea nu este de acord cu relația cu Maria. Aceasta consideră că fiul ei este umilit și de Maria și de familia ei.

Simona Gherghe, sfaturi pentru Maria

Simona Gherghe a încercat să o sfătuiască pe Maria să fie mai calmă și să vorbească mai frumos atât cu Liviu, dar și cu doamna Mari. Prezentatoarea tv a spus că Maria trebuie să privească lucrurile și din perspectiva doamnei Mari. Ea trebuie să înțeleagă că o mamă nu trebuie să stea să asculte aceste lucruri despre fiul ei.

Simona a rugat-o pe Maria să stea de vorbă cu doamna Mari și să încerce să găsească o punte de legătură de dragul lui Liviu. Maria a spus că simte că vrea o pauză de la relația cu Liviu, chiar să pună punct.

Liviu a aflat în direct despre această decizie a Mariei și a spus că o acceptă și o respectă. El consideră că pauză nu există, cel mai probabil vor pune punct. S-au contrat în emisia live, iar de acum înainte drumurile lor se despart.

Mireasa 2021, sezonul 3. Doamna Daniela a reacționat mai dur ca niciodată... Mireasa 2021, sezonul 3. Izabela a avut curajul să vorbească despre starea de rău prin care a trecut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Doi băieți au intrat în cursa de eliminare! Despre cine este vorba Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Doi băieți au intrat în cursa de eliminare! Despre cine este vorba Vineri, 01.03.2024, 16:43
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online Vineri, 01.03.2024, 09:48
Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Concurenții singuri nominalizează un cuplu! Care e scopul votului

Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Concurenții singuri nominalizează un cuplu! Care e scopul votului

Concurenții de la Mireasa nominalizează un cuplu! Cei singuri au decis ce pereche poate să petreacă weekend-ul împreună, cu ușile deschise, în casă.

Vineri, 01.03.2024, 17:00
Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

În Gala de vineri, 1 martie 2024, Simona Gherghe a anunțat clasamentul publicului. Iată cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii.

Vineri, 01.03.2024, 16:38
Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Băieții s-au votat între ei. Cine e în pericol de eliminare

Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Băieții s-au votat între ei. Cine e în pericol de eliminare

Băieții s-au votat între ei în Gala de vineri, 1 martie 2024. Iată ce nominalizări au făcut și pe cine au propus pentru eliminare.

Vineri, 01.03.2024, 16:28
Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Eliza și Delia i-au întins o capcană lui Dediș. Ce i-au făcut fetele în live

Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Eliza și Delia i-au întins o capcană lui Dediș. Ce i-au făcut fetele în live

Eliza și Delia i-au întins o capcană lui Dediș. Prima i-a spus că vrea să-l cunoască și i-a cerut să ia o decizie.

Vineri, 01.03.2024, 16:01
Ultimele știri
x