Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Concurenții din casa Mireasa au avut un joc. Cine a câștigat "scaunele muzicale"

Fetele au fost cele care au început jocul scaunele muzicale, iar după ce s-au distrat și s-au împins, Amalia a fost cea care a câștigat jocul.

Mireasa 2021, sezonul 4. Concurenții din casa Mireasa au avut un joc. Cine a câștigat "scaunele muzicale" Galerie
Nici Andrada și nici Ion nu au recunoscut că au greșit la jocul scaunele muzicale | Antena 1

Andrada a împins-o rău pe Raluca de pe scaun, iar cele două fete s-au cam contrat.

Concurenții din casa Mireasa au avut un joc

A venit apoi rândul băieților, iar aici divergența a fost între Ion și Seba. Ultima rundă a fost între Ion și Marius, iar câștigătorul a fost Marius.

După ce a avut loc concursul, Seba a spus că Ion are clar ceva cu el și că vrea să-și demonstreze câtă putere are. Alex este cel care i-a luat apărarea lui Seba, iar Ion a spus că a făcut acest lucru pentru că dacă câștiga Seba ceda locul lui și Anei.

Nici Andrada și nici Ion nu au recunoscut că au greșit, iar cei din casă spun că gesturile celor doi au fost deplasate.

Între timp, Andrada și Raluca s-au împăcat, dar Ion a spus că el nu a fost deranjat de nimic din ce s-a întâmplat pentru că a fost o competiție.

Simona Gherghe le-a atras atenția în emisia live

Simona Gherghe le-a atras atenția celor doi după ce au fost difuzate imaginile. Andrada a fost cea care a spus că nu își mai au rost discuțiile de acum și că dacă totul s-a văzut de atunci, atât ea cât și Ion trebuiau descalificați.

Prezentatoarea tv i-a dat dreptate. De asemenea, Victor a spus că atitudinea iubitei sale a fost una care l-a deranjat și că a rugat-o imediat să-și ceară scuze pentru ceea ce a făcut.

Andrada și Raluca s-au împăcat, dar Seba și Ion nu-și mai vorbesc. Seba și-a promis că mai mult de un salut nu îi va mai adresa niciodată lui Ion și că această întâmplare i-a pus capac.

Mireasa 2021, sezonul 4. Ionuț a avut o discuție cu Adelina. Au fost sinceri unul cu celălalt... Mireasa 2021, sezonul 4. Marius și Maria au dormit împreună. Ce s-a întâmplat între cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x