Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Ion a fost la mic dejun în casa fetelor. Adelina l-a invitat, Raluca a câștigat atenție

Ion a primit mesaj pe plasmă că are 30 de minute să se pregătească să intre în casa fetelor pentru un mic dejun. Adelina este cea care a gătit, ea l-a invitat, dar nu a avut voie la discuții restrase cu băiatul și nici apropieri fizice.

Ion a vorbit mult cu Raluca, dar și cu Alina Galerie
Ion a primit mesaj pe plasmă că are 30 de minute să se pregătească să intre în casa fetelor pentru un mic dejun | Antena 1

Mama lui Marius este cea care a ajutat-o pe concurentă să pregătească micul dejun. Ion a fost pus pe treabă și a mâncat, dar mai greu din cauza faptului că toți ochii erau ațintiți asupra sa.

Ion a fost la mic dejun în casa fetelor

Ion a vorbit mult cu Raluca, dar și cu Alina. În timp ce concurentul discuta cu fetele, băieții îl așteptau nerăbdători în casa lor.

Ion și Raluca s-au apropiat mai mult și chiar și-au oferit un pupic de la distanță. Întrebați de Simona Gherghe în emisia live, Ion a recunoscut că între el și Raluca există o atracție sexuală pe care amândoi o simt. Deși Ion a fost foarte energic și vorbăreț, fetele au stat mai retrase.

Raluca și Ion, discuții departe de ochii fetelor

Cei doi s-au retras pentru a purta o discuție mai intimă departe de ochii lumii. Cei doi se înțeleg foarte bine pe partea de distracții. Ion a ținut să-i spună Ralucăi că a spus în nenumărate rânduri vrea doar să o cunoască pe Adelina, nu o să formeze niciodată un cuplu cu ea.

Simona Gherghe i-a atras atenția lui Ion că nu are voie să se exprime așa față de o fată. Chiar și doamna Rodica a fost uimită de atitudinea ei.

Anca și Adelina, destăinuiri despre relațiile trecute

Anca și Adelina de la Mireasa sezon 4 au vorbit despre fostele relații. În vreme ce Adelina a comentat relația ei cu Alexandru, concurenta pe care Victor a pus ochii a povestit despre căsnicia încheiată cu un divorț.

Anca a vrut să știe dacă Adelina avea o relație bună cu mama lui Alexandru, iar din răspunsul acesteia se înțelege că nu se plăceau. ”Altă întrebare”, a zis ea.

”Părinții mei l-au plăcut pe Alexandru. Da, cu gelozia, zicea că sunt geloasă. Din Germania, îl sunam la fiecare pauză. Unde e respectul dacă după cinci ani exagerezi? Nu plecam după el când a plecat din Germania? Puteam să plec, oricum am plecat și mi-am lăsat locul de muncă. Nu mai e chestia aia de iubire, îmi doresc altceva, alte activități.”, a spus Adelina.

Mireasa sezon 4, 6 septembrie 2021. Anca și Victor s-au sărutat pătimaș. Cei doi formează un cuplu... Mireasa 2021, sezonul 4. Povestea de viață a Isidorei. Ce a spus concurenta despre fostele relații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x