Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Maria și Marius au mers împreună la un date. Cum a fost și ce au discutat cei doi

După ce Marius a câștigat un concurs de mâncat mici, acestuia i s-a oferit șansa de a merge la o întâlnire în fața casei. Acesta a decis să meargă alături de Maria.

Mireasa 2021, sezonul 4. Maria și Marius au mers împreună la un date. Cum a fost și ce au discutat cei doi Galerie
Marius este atras de fizicul și caracterul Mariei și a spus că vede în ea tot ceea ce își dorește el de la o fată | Antena 1

Concurenta a fost foarte încântată pentru că își dorea să iasă din casă. Cei doi au discutat despre ce s-a întâmplat între ei, iar Marius a spus că a decis să se îndepărteze de ea pentru a nu-i face mai mult rău. Maria a spus că ea a simțit că vor ajunge în această situație, doar că acum nu mai vrea să se grăbească.

Maria și Marius au mers împreună la un date

Marius este atras de fizicul și caracterul Mariei și a spus că vede în ea tot ceea ce își dorește el de la o fată. Pe Amalia nu o vede o fată serioasă și a fost doar o portiță de scăpare pentru el. Concurenta este sigură că Marius simte mai multe față de ea și vrea ceva frumos între ei.

Deși nu mai este sigură pe el, Marius i-a promis concurentei să o va face să aibă încredere în el și i-a promis că nu o va dezamăgi nici în afara casei dacă relația lor este una de durată.

Cei doi au avut un date la o cramă și au participat la o degustare de vinuri. Bucuria li s-a citit în priviri celor doi.

Comportamentul lui Marius la petrecerea de sâmbătă

Marius a fost mai mult trist la petrecerea de sâmbătă seara. Concurentul a dansat cu Alina, dar mai apoi a căutat orice variantă pentru a se apropia de Maria.

După ce a întrebat-o dacă poate sta lângă ea, concurentul i-a mărturisit Mariei că a visat-o. În tot acest timp, Amalia a stat de vorbă cu Ionuț, iar cei doi au discutat mult despre nominalizarea Adelinei spre eliminare.

După ce a câștigat un concurs organizat în casă, Marius i-a spus Mariei că a ales-o pe ea pentru un date în doi. Concurenta s-a arătat surprinsă și i-a mulțumit pentru că își dorește foarte mult să iasă din casă.

În emisia live de ieri, Marius i-a spus Simonei Gherghe că nu a ales-o pe Amalia la date pentru că nu simte să se apropie mai mult de ea față de cât a făcut până acum. Față de Maria încă nu știe ce simte. Maria a spus în direct că s-a bucurat că a fost aleasă de băiat și că a ieșit câteva ore din casă.

Mireasa 2021, sezonul 4. Ion și Adelina s-au certat și și-au aruncat cuvinte grele... Mireasa 2021, sezonul 4. Amalia a fost la un date cu Seba și a încălcat regulamentul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x