Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Marius și Maria au dormit împreună. Ce s-a întâmplat între cei doi

Marius și Maria au câștigat în urma jocului scaunele muzicale o noapte împreună. Cei doi au petrecut o noapte în camera băiatului.

Mireasa 2021, sezonul 4. Marius și Maria au dormit împreună. Ce s-a întâmplat între cei doi Galerie
Marius și Maria au câștigat în urma jocului scaunele muzicale o noapte împreună | Antena 1

Marius a câștigat concursul scaunele muzicale și a primit drept răsplată o seară alături de Maria. Cei doi au fost extrem de fericiți să afle răsplata și sunt din ce în ce mai fericiți împreună.

Marius și Maria au dormit împreună

De cum a aflat, Victor a plecat din cameră și le-a oferit celor doi intimitatea de care aveau nevoie. Acesta i-a sfătuit să unească paturile, dar Marius și Maria nu au vrut pentru că le-a fost teamă să nu fie sancționați.

Cei doi au stat îmbrățișați, s-au sărutat minute în șir, dar camerele au surprins totul. Imaginile au fost difuzate azi în emisia live, iar doamna Eugenia a fost foarte mândră și fericită pentru cei doi.

Tatăl și mătușa, față în față cu Maria

Maria a avut ocazia să-și vadă tatăl și mătușa în platoul de la Mireasa, Capriciile Iubirii, după evenimentul care i-a tulburat pe toți cei din familia sa. Ce și-au spus după ce au apărut peste tot pe internet imagini cu atingerile intime între ea și Mariu

Doamna Silvia, mătușa și domnul Florin, tatăl Mariei au venit în platoul Mireasa, Capriciile Iubirii și au stat de vorbă cu Gabriela Cristea și cu Maria, după apariția imaginilor din intimitate.

Gabriela Cristea a întrebat-o pe mătușa Mariei cum i s-a părut că este nepoata ei în această săptămână: “În această săptămână mai bine, săptămânile trecute mai puțin bine, cu ce se întâmplat”. Cu toate acestea: “De evoluția Mariei suntem mulțumiți, o susținem. Orice s-ar întâmpla suntem alături de ea”, spune mătușa ei în emisiunea de la Antena Stars.

Tatăl Mariei este vizibil emoționat, iar la câteva clipe după ce Gabriela Cristea a stat de vorbă cu cei doi, din spate au apărut Maria și Marius. Tânăra nu și-a putut stăpâni lacrimile și a izbucnit în plâns.

Mireasa 2021, sezonul 4. Concurenții din casa Mireasa au avut un joc. Cine a câștigat "scaunele muzicale"... Mireasa 2021, sezon 4. Ion crede că Gina îl place, iar Raluca îl susține. Cum a reacționat concurenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x