Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Dana cere intervenția preotului ca să îl ”scape” pe Leo de Nora

Doamna Dana de la Mireasa sezon 5 este la capătul puterilor și cere intervenția unui preot pentru a-l lua pe Leo de sub influența Norei, despre care crede că umblă cu lucruri necurate.

colaj de imagini cu doamna dana si leo de la mireasa sezon 5 Galerie
Doamna Dana de la Mireasa sezon 5 este la capătul puterilor și cere intervenția unui preot pentru a-l lua pe Leo de sub influența Norei, despre care crede că umblă cu lucruri necurate. | Antena 1

”Nu mai vreau, chiar nu mai vreau. Vreau acasă, să-mi văd de viața mea. Să facă ce vrea. M-a adus ca să-l ajut, se pare că nu-mi dă voie să îl ajut. Cred că parcursul meu în emisiune și rolul meu s-a încheiat aici. (..)

Dacă el consideră că pentru o femeie de doi lei poate să-și distrugă familia, treaba lui. Încăpățânarea lui a dus la ceva rău. Dacă de la o femeie cu etichetă am ajuns să fim de râs, e grav. Pentru cine? Pentru o creatură?!”, a zis doamna Dana, care a a mai adăugat că nu mai fi fericită.

Doamna Dana chiar se gândește să-l dezmoștenească pe Leo.

Doamna Dana crede că un preot l-ar ajuta pe Leo

”Dacă el cu cea mai josnică femeie din casă a găsit-o și din România... stai puțin că nu i-am pus eu eticheta asta, ea și-a pus-o.”, a mai declarat doamna Dana.

În emisia live, ea a dat de înțeles că Nora i-ar fi făcut farmece lui Leo și a cerut intervenția unui preot. ”Atâta timp cât o să stau aici o să o jignesc rău. Ceva i s-a întâmplat lui Leo, ea a venit pregătită cu ceva. Ceva se întâmpla la mijloc. Vă rog din suflet, cine mă aude, aduceți un preot. Ea nu știu ce religie e... E strigător la cer, e o femeie josnică”, a spus doamna Dana.

Leo și Nora s-au abținut să răspundă celor spuse de mama băiatului. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Imaginile suprinse după ieșirea violentă a lui Cosmin. Ce și-au spus el și Alexandra la despărțir... Mireasa 2022, sezon 5. Mama Norei, dialog cu doamna Dana, după jignirile repetate la adresa fetei: ”Va ajunge și la spit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x