Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Giovana și Larisa, la cuțite din cauza Bellei: Zici că ești bărbat, urangutan

Giovana și Larisa de la Mireasa sezon 5 s-au certat după petrecerea de sâmbătă. Iubita lui Sese a fost deranjată de faptul că Larisa sforăie, iar aceasta i-a atras atenția asupra limbajului folosit. De aici a început o ceartă în toată regula, în care s-au implicat inclusiv Sese și Robert.

colaj de imagini cu giovana si larisa de la mireasa sezon 5 de la antena 1 Galerie
Giovana și Larisa de la Mireasa sezon 5 s-au certat după petrecerea de sâmbătă. Iubita lui Sese a fost deranjată de faptul că Larisa sforăie, iar aceasta i-a atras atenția asupra limbajului folosit. De aici a început o ceartă în toată regula, în care s-au implicat inclusiv Sese și Robert. | Antena 1

”Vreau să plec. N-am venit aici să mă amenințe cineva de moarte. Eu o evit, am încercat să am o relație bună cu ea. Să mă lase în pace. Îl educ eu”, a zis Larisa la începutul emisiunii, vizibil supărată.

Câteva momente mai târziu a fost difuzat materialul în care ea și Giovana se certau din cauză că fata sforăie.

După ce s-au trezit, iubita lui Sese i-a atras atenția că sforăie și a comparat-o cu un bărbat.

Ce cuvinte grele și-au spus Giovana și Larisa de la Mireasa sezon 5

”Zici că ești bărbat, urangutan”, a zis Giovana, nemulțumită că Larisa sforăie. Aceasta i-a replicat faptul că ea vine de pe stradă, moment în care Giovana a spus că Larisa este venită din bordeluri.

”Adică tu vorbești despre mine și te descrii pe tine?”, i-a zis Larisa doamnei Dana, căreia i se confesa. Concurenta a făcut referire la mărturisirea fetei despre săptămâna în care a făcut videochat.

Puțin mai târziu, Robert l-a rugat pe Sese să o tempereze pe Giovana. Auzind discuția, Larisa l-a numit ”prost” pe iubitul ”rivalei” sale.

Giovana și Larisa nu au putut să se abțină nici în emisia live

”Nu mai bat, de tot o bat”, a afirmat Giovana când băieții i-au recomandat să bată din palme pentru a opri sforăitul. ”Transexualule, când se demachiază așa arată”, a mai plusat ea.

Simona Gherghe i-a atras atenția asupra limbajului, iar Larisa a zis că e vorba de lipsă de educație. ”Să nu mă mai amenințe cu moartea că o dau în judecată”, a spus fata și mai nervoasă.

”Nu spune tu că îi dai drumul cățelului meu că îi dai drumul pe stradă că acum te ameninț eu, în direct”, a mai zis Larisa. ”Dar nu vreau să îl țină în cameră.”, a explicat iubita lui Sese.

Sese s-a supărat pe Larisa de la Mireasa sezon 5

Și Sese s-a supărat tare pe Larisa, pe care a jignit-o și a acuzat-o că se victimizează.

”Tu stai cu băiețelul ăsta ca să rămâi în competiție. Am oprit-o pe Giovana, de ce râzi, de ce faci așa?! Și tu vii și mă faci prost?!”, a zis Sese, care a continuat în live: ”Se victimizează. I-am spus acolo că am și eu pe cineva în spate. Am un tată, doar el își permite să mă facă prost. După am făcut-o și eu. De ce se ambalează ea că e videochatistă, eu o iau. Robert spune că l-am amenințat, s-a dat material”.

În timp ce Sese își spunea nemulțumurile, Robert încerca să o sărute pe Larisa. ”Am vrut să văd cum e să o sărut”, a explicat el.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa, sezonul 5. Doamna Dana, reacție dură la adresa Norei! Ce a dezvăluit, fără pic de reținere... Mireasa 2022, sezon 5. Mama Sabrinei a sunat și a avut un mesaj pentru Perneș. Ce cuvinte frumoase a spus despre iubitul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x