Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Imaginile suprinse după ieșirea violentă a lui Cosmin. Ce și-au spus el și Alexandra la despărțire

Doamna Robertina și Cosmin au fost descalificați după ce tânărul a avut o ieșire nervoasă. La scurt timp, Simona Gherghe le-a spus că au 30 de minute la dispoziție pentru a părăsi casa Mireasa. Iată ce evenimente au dus la această decizie.

cosmin nervos tinut de pernes si restul concurentilor de la mireasa in jur Galerie
Doamna Robertina și Cosmin au fost descalificați după ce tânărul a avut o ieșire nervoasă. La scurt timp, Simona Gherghe le-a spus că au 30 de minute la dispoziție pentru a părăsi casa Mireasa. Iată ce evenimente au dus la această decizie. | Antena 1

Cosmin, doamna Robertina și Aron, respectiv Andrei, au avut un schimb de replici care a ținut mai mult timp. Cearta s-a desfășurat în pauzele de publicitate și a escaladat în momentul în care Cosmin s-a ridicat de pe canapea și i-a băgat mâna în gât lui Aron.

S-au aruncat cuvinte grele și Cosmin a fost ținut cu greu de Perneș și Alexandra. Nici doamna Robertina nu a avut un comportament ireproșabil căci l-a împins pe Andrei, după cum se poate observa pe imagini.

”M-ați împins”, a zis Andrei, iar doamna Robertina i-a spus că doar l-a ajutat să se așeze. Atunci băiatul a repetat că l-a împins. Nu a durat mult și Cosmin a avut un schimb de replici cu Andrei.

Alexandra și Perneș l-au ținut pe concurent ca să nu se ducă spre Andrei, care s-a ridicat în picioare și îl invita să-l ”atace”.

”Mie îmi e frică de băiatul ăsta. Dacă băieții vor un așa specimen în casă...”, a zis Andrei în emisia live și a adăugat că tânărul Cosmin are un caracter neplăcut.

Ce și-au spus Cosmin și Alexandra de la Mireasa sezon 5 la despărțire

”Am avut o singură clipă în care nu m-am mai gândit de ce sunt eu aici.”, a zis Cosmin după ce și-a luat la revedere de la Alexandra. ”Simt o dezamăgire, Cosmin a primit o foarte mare lecție”, a spus și mama lui, doamna Robertina.

Alexandra a plâns mult în timp ce își lua la revedere de la Cosmin. Și-au spus că se iubesc și s-au îmbrățișat strâns. Fata nu a spus nimic, doar a plâns tare.

”Am un mesaj pentru familia lui Aron. Chiar îmi pare rău că au trebuit să vadă asta, și familia mea”, a declarat Cosmin la testimoniale.

Mai târziu, ea i-a spus: ”Nu am niciun rost aici fără tine”.

Doamnele Mioara și Elena au condamnat comportamentul lui Cosmin

Într-o discuție în dormitor, doamna Mioara și bunica Elena au discutat despre gestul lui Cosmin.

”Nici în filmele alea de groază nu am văzut”, a spus doamna Elena despre gestul lui Cosmin.

”Te duci tensionat să iei omul de gât, doamne ferește”, a adăugat doamna Mioara.

Ce părere are Alexandra despre ieșirea violentă a lui Cosmin

”Eu nu accept ieșirile de genul, nu accept nicio scuză. Acel ”îmi pare rău” era pentru că m-a pus în aceeași situație. Am discutat cu el pe tema asta.”, a zis și Alexandra.

Mireasa 2022, sezon 5. Cum explică Cosmin gestul care a dus la descalificarea lui. Tatăl lui a condamnat comportamentul ... Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Dana cere intervenția preotului ca să îl ”scape” pe Leo de Nora...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x