Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Mama Alexandrei a intervenit după ce a văzut faptele ei de la petrecere

Mama Alexandrei a intervenit telefonic după ce au fost difuzate imaginile cu faptele ei de la party. Aceasta i-a sugerat să meargă mai departe și să accepte despărțirea.

alexandra si cosmin de la mireasa la capriciile iubirii Galerie
Mama Alexandrei a intervenit telefonic după ce au fost difuzate imaginile cu faptele ei de la party. Aceasta i-a sugerat să meargă mai departe și să accepte despărțirea. | Antena 1

Doamna Steluța, mama Alexandrei: ”Mami, încerc să mă țin pe picioare. De sâmbătă seara nu pot să-mi revin din șocul pe care mi l-ai făcut. Ce se întâmplă cu tine?! Nu înțelegem de ce ai ajuns în starea asta, trebuie să fii puternică, să-ți revii, în primul rând, să accepți despărțirea că asta este situația. Dacă omul de lângă tine nu te place, nu a găsit ceea ce trebuie, tu trebuie să accepți. Graba pe care ai avut-o și la prima relația și la a doua... deci unde ai ajuns?!

Mama Alexandrei, supărată pentru comportamentul fetei de la petrecere

Atât te întreb, ție ți-a plăcut ce ai văzut astăzi? Nu? Gândește-te la noi, la bunicile tale și la toată familia. Ne-ai pus la pământ. Tatăl tău nu se poate stăpâni, are două pastile, dimineața una, seara una, de tensiune. Nu putem să ne revenim din șocul mare pe care ni l-ai făcut. Ai plecat acolo, ai plecat cu un gând, mami. Ce se întâmplă cu tine?! Acolo ai găsit alinarea sâmbătă seara, mami, în cana de vin? Spune, mami.”

Atunci, doamna Steluța a continuat să o ”certe” pe fiica sa, iar Alexandra abia dacă a scos câteva vorbe.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Cosmin și Alexandra s-au despărțit la petrecere. Scene cu puternic impact emoțional surprinse la party

”Sâmbătă seara eu nu am mai putut să fiu om, era să chem Salvarea. (...) O despărțire nu e un cap de lume. Ea trebuie să fie cu capul pe umeri, nu trebuie să-l piardă.”, a mai adăugat mama Alexandrei la Mireasa- Capriciile Iubirii de la Antena Stars.

Fata a afirmat că îi pare rău: ”Îmi pare rău, nu am ce să spun. Știu destul de bine cum sunt acasă, ce fel de copil sunt. Am greșit...”

Mama Alexandrei o încurajează să se despartă de Cosmin

Mama Alexandrei a dat de înțeles că fata nu ar putea să-și facă o familie alături de Cosmin, dar a refuzat să comenteze când Gabriela Cristea a întrebat-o. ”Nu-mi place comportamentul lui Cosmin față de ea. Toată săptămâna sunt frumoși, sâmbăta intervine ce intervine.”

Băiatul a spus că nu vrea să zică nimic și nu a dorit să dezvăluie motivul pentru care s-a despărțit de Alexandra la petrecere. Doamna Steluța i-a sfătuit să meargă pe drumuri separate.

Cosmin a afirmat, din nou, că Alexandra este prea sociabilă cu alți băieți. ”Pentru mine sunt niște gesturi anormale cu alți băieți”.

”Ție ți se pare frumos comportamentul pe care l-ai avut de când te-ai întors?”, a întrebat mama fetei. Atunci Cosmin i-a zis să argumenteze și să explice despre ce vorbește.

”Vreți să spuneți că din cauza mea a băut? Că ne-am despărțit? Dacă nu ați urmărit emisiunea a doua zi, eu nu știu ce... S-a distrat, doar că a băut un pic prea mult”, a replicat băiatul.

Mireasa 2022, sezon 5. Ceartă între băieți după ce Perneș i-a atras atenția lui Aron după dansul cu Sabrina: ”Nu sunt fr... Mireasa 2022, sezon 5. De ce Cosmin s-a despărțit brusc de Alexandra și ce se întâmplă cu familiile lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x