Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Perneș și Andrei, la cuțite. Cum s-a ajuns la cuvinte grele și amenințări

Andrei și Perneș de la Mireasa sezon 5 au ajuns să se certe foarte violent. Cei doi s-au jignit reciproc și s-au amenințat.

colaj de imagini cu pernes si andrei de la mireasa sezon 5 Galerie
Andrei și Perneș de la Mireasa sezon 5 au ajuns să se certe foarte violent. Cei doi s-au jignit reciproc și s-au amenințat. | Antena 1

”Ești o glumă mică și proastă. Ești cel mai mare bufon pe care l-am văzut în ultima lună jumătate”, i-a zis Andrei lui Perneș, în una dintre pauzele de publicitate.

”Dacă ai curaj să intri în pătrățica mea, vom discuta altfel.”, a zis și Perneș, care i-a spus că preferă să vorbească cu persoane inteligente.

”Eu nu am făcut rău la nimeni, că dacă aș face... Eu nu pot să fac rău. Lucrez cu Dumnezeu și cu inteligența”, i-a spus Andrei lui Aron, când discutau despre discuția de mai sus.

Andrei și Perneș de la Mireasa sezon 5 și-au spus cuvinte grele

El a mai zis că Perneș e leu cu cap de muscă și că el vrea să se dueleze cu cineva puternic.”, a mai plusat concurentul.

”Nu pot să stau cu el, să vorbesc frumos. Nu e în stare să poarte o discuție frumoasă. Vede că mă aprind și ăsta e scopul lui. (...) Îl prinzi pe unul care știe să ți-o dea și ți-o dea. Eu îl votez pe Cosmin să vină înapoi. Nu pot să-i mai simt prezența lângă mine (n.r. pe Andrei)”, a spus Perneș în timp ce discuta cu Robert, Leo și Valentin.

El susține că Andrei ”l-a lins” și periat, iar acum și-a schimbat atitudinea. ”Doar să mă atingă, când i-o dau înapoi... nu se mai închid porțiile alea”, a mai spus iubitul Sabrinei.

În live, Andrei l-a acuzat că e duplicitar: ”Numai rău faci. Vrea să mă provoace ce a făcut tovarășul lui.” ”Doamna Simona, eu nu mai pot să înțeleg care e problema lui. Mereu atacă prin casă.”, a explicat Perneș.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2021, sezon 4. Adelina și-a făcut o operație estetică. Cum arată după schimbarea mult dorită... Mireasa 2022, sezon 5. Fratele Alinei i-a dat câteva sfaturi tinerei. Relația ei și a lui Valentin este în impas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x