Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Reacția lui Perneș când Sabrina l-a ales pe Andrei pentru un date

Perneș este nefericit pentru că Sabrina a ales să iasă la un date cu Andrei de la Mireasa sezon 5. Acesta a vorbit cu Aron despre ce simte.

colaj de imagini cu sabrina si pernes de la mireasa sezon 5 Galerie
Perneș este nefericit pentru că Sabrina a ales să iasă la un date cu Andrei de la Mireasa sezon 5. Acesta a vorbit cu Aron despre ce simte. | Antena 1

În gradină, Perneș i s-a confesat lui Aron. Acesta a spus că-și dorește să o uite pe Sabrina, însă faptul că o vede nu îl ajută. După discuție, Perneș a pus într-o cutie toate pozele cu el și Sabrina.

Reacția lui Perneș după ce Sabrina a ieșit la date cu Andrei

”Nu știu dacă mă deranjează alegerea, pe cât faptul că-mi pasă mie prea mult. Vreau să o uit, credeam că sunt bine, dar de fapt... nu știu dacă mă mințeam. Chiar nu sunt ok și îmi doresc din tot sufletul meu să o uit, să nu mai însemne nimic pentru mine, dar nu știu cum să fac lucrul ăsta.”, i-a zis Perneș lui Aron.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Robert părăsește competiția. Ce se întâmplă cu el

În emisia live, Sabrina a plâns când a văzut cele spuse de Perneș: ”Mi se pare că orgoliul lui e rănit decât sentimentele. Pică de parcă eu aș fi rece, eu nu simt nimic, doar el e...”.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Sabrina a dansat cu Andrei la petrecerea de sâmbătă

La petrecere, Sabrina s-a distrat pe cinste, însă nu în compania lui Perneș. Ea l-a preferat pe Andrei, însă a dansat și cu Leo.

Perneș a fost deranjat de faptul că Sabrina a dansat cu Andrei, ba chiar că l-a ținut în brațe pe ringul de dans.

Supărat, a mers în bucătărie și le-a povestit celor prezenți ce a văzut. Alina a fost deranjată de limbajului lui și băiatul a dat vina, două zile mai târziu, pe suc.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Dana, resemnată în privința alegerii lui Leo. Ce spune despre relația lui cu Nora

”E, eu când v-am zis, nu m-ați crezut. Femei perverse.”, a zis Perneș după ce a văzut-o pe Sabrina în brațele lui Andrei. Atunci Alina i-a atras atenția asupra limbajului folosit.

”Bună remarcă a Alinei”, a spus Andrei, în live, despre observația fetei, care l-a întrebat atunci dacă e genul de bărbat care vorbește după ce termină legăturile cu fetele.

”M-am simțit foarte bine cu Andrei”, a afirmat Sabrina, iar Andrei a confirmat. El chiar a cerut mai multe petreceri. ”Foarte bine m-am simțit, sâmbăta, când vine petrecerea, e doza mea de oxigen”, a explicat concurentul.

Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Dana, resemnată în privința alegerii lui Leo. Ce spune despre relația lui cu Nora... Mireasa 2022, sezon 5. Robert părăsește competiția. Ce se întâmplă cu el...
Video Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Adrian și-a arătat interesul față de Ioana: Îmi vine să o iau în brațe și să nu-i mai dau drumul! Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Adrian și-a arătat interesul față de Ioana: Îmi vine să o iau în brațe și să nu-i mai dau drumul! Marti, 03.10.2023, 16:54
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Ce se întâmplă cu relația dintre Giorgio și Inga de la Mireasa 6. Imaginea care arată în ce stadiu sunt tinerii în prezent

Ce se întâmplă cu relația dintre Giorgio și Inga de la Mireasa 6. Imaginea care arată în ce stadiu sunt tinerii în prezent

Giorgio și Inga din sezonul 6 Mireasa au surprins pe toată lumea când au anunțat că formează un cuplu în aprilie 2023, însă nu au mai apărut împreună de ceva timp. Recent, cei doi au publicat o fotografie cu ei.

Marti, 03.10.2023, 17:39
Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Ce au vorbit Liviu și Bogdana la telefon, după ieșirile nervoase ale tânărului

Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Ce au vorbit Liviu și Bogdana la telefon, după ieșirile nervoase ale tânărului

În urmă cu câteva zile, Liviu și Bogdana de la Mireasa sezonul 8 au discutat la telefon. Iată ce și-au spus.

Marti, 03.10.2023, 15:45
Gabriela, fosta soție a lui Valentin din sezonul 6, prima poză cu bebelușul în căruț. Tânăra a născut recent

Gabriela, fosta soție a lui Valentin din sezonul 6, prima poză cu bebelușul în căruț. Tânăra a născut recent

Gabriela de la Mireasa sezonul 6 a născut în urmă cu câteva săptămâni. Aceasta a postat pe Instagram o fotografie cu nou născutul, care este în căruț. Chipul nu i se vede, semn că fosta soție a lui Valentin nu vrea să-l expună pe cel mic.

Marti, 03.10.2023, 14:49
Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Daniel a primit o scrisoare de la frate: ” Știu că ești prost și te îndrăgostești repede”

Mireasa sezonul 8, 3 octombrie 2023. Daniel a primit o scrisoare de la frate: ” Știu că ești prost și te îndrăgostești repede”

Daniel de la Mireasa sezonul 8 a primit o scrisoare de la fratele său, Claudiu. Iată ce i-a transmis acesta.

Marti, 03.10.2023, 14:10
x