Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina, între Perneș și Andrei la party. Replici dure între cei doi după ce au văzut imaginile

Sabrina de la Mireasa sezon 5 a petrecut timp cu Perneș, dar și cu Andrei la petrecerea de sâmbătă. Gelozia și-a făcut și ea prezența, iar cei doi s-au certat în emisia live din 28 martie.

colaj de iamgini cu sabrina, andrei si pernes de la mireasa sezon 5 Galerie
Sabrina a petrecut timp cu Perneș, dar și cu Andrei la petrecerea de sâmbătă. Gelozia și-a făcut și ea prezența, iar cei doi s-au certat în emisia live din 28 martie. | Antena 1

La petrecere, Sabrina a dansat cu Andrei, în timp ce Perneș își descărca nervii pe terasa casei Mireasa. La un moment dat, el a intrat în casă și a stat în preajma fostei lui iubite.

După ce a însoțit-o în baie, ea l-a tachinat și i-a spus că merge în dormitor, la ”rivalul” lui.

”Apoi te miri de ce zice lumea că ești prăpădită”, i-a zis Perneș Sabrinei când ea l-a tachinat și i-a zis că merge să doarmă cu Andrei.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Nora a recunoscut că a denaturat adevărul în privința relației anterioare. Ce vârstă avea fostul iubit

Explicațiile Sabrinei după comportamentul de la party

După ce a dansat cu Andrei, care a ținut-o în brațe, Sabrina a mers să fumeze pe terasă. Acolo se afla Perneș, care a luat-o prin surprindere și a sărutat-o.

”M-am distrat într-un fel. Am încercat după ce am avut discuțiile să mă bucur de muzică. Nu știam unde o să se ajungă la finalul serii.”, a afirmat Sabrina despre comportamentul avut sâmbătă.

Ea consideră că Perneș exagerează și i-a transmis că relația lor este încheiată.

”E un pic mai exagerată decât ar trebui. Eu nu văd să mai existe ceva între noi. Mă așteptam să se ducă în extrema cealaltă, poate involuntar face lucrurile astea, nu-mi dau seama. Nu se mai pune problema de o relație.”, a explicat fata.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Cine sunt cei patru concurenți care intră în cursa pentru eliminare

Andrei și Perneș, schimb de replici în emisia live

”Nu îmi displace Sabrina, îmi place persoana ei.”, a zis Andrei care l-a tras la răspundere pe Perneș pentru ce a zis despre el. ”Ești o tentativă de bărbat. Ție teamă de mine că aș putea să-ți iau ce ai tu mai scump?!”, i-a mai spus el.

”Ești o rușine pentru imaginea masculină. Astea nu sunt jigniri, sunt realități”, a mai adăugat fiul doamnei Mioara. Perneș l-a rugat să nu mai interacționeze cu el și a fost deranjat de faptul că Andrei a luat una dintre albinuțele Sabrinei, pe care le-ar fi primit de la susținătorii cuplului.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 26 martie. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii... Mireasa 2022, sezon 5. Nora a recunoscut că a denaturat adevărul în privința relației anterioare. Ce vârstă avea fostul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x