Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Alexandra, dezvăluiri despre trecut. Ce a povestit despre fosta relație

Alexandra pare o fată puternică, dar a avut un trecut care a marcat-o. Fosta relație și-a lăsat amprenta asupra personalității ei.

Alexandra, dezvăluiri despre trecut

Antena 1

Alexandra a avut probleme în fosta relație și totul a pornit de la discuțiile cu mama fostului iubit. Lucrurile nu mai mergeau în relația lor, dar au încercat să-și repare totul.

Alexandra, dezvăluiri despre trecut

Alexandra spune că a avut o perioadă în care a fost la pământ. Părinții au ajutat-o să treacă peste și chiar au apelat la ajutorul unui psiholog. Fata a spus că de la simplu fapt că își dorea mai mult timp cu partenerul au pornit discuții aprinse.

Fata a spus că atunci când a văzut că iubitul nu o înțelege a vrut să se retragă, dar fostul iubit nu a lăsat-o în pace. Familia fostului iubit considera că o relație de un an de zile nu poate fi dusă atât de repede la o mutare împreună.

Tânăra a avut chiar și gânduri de suicid. Aceasta a vorbit cu fostul iubit chiar și înainte de a intra în competiție.

Pentru a lămuri lucrurile, prietena Alexandrei, Miruna a intrat azi în direct prin telefon în emisia live. Fata a spus că nu știa chiar toate detaliile despre fosta relație. Miruna spune că prietena sa a trecut peste tot și că este pregătită pentru o nouă relație.

Cosmin a spus că nu este interesat de trecut și nu-i place să vorbească despre el și că este 101% decis să meargă mai departe alături de ea. Iubitul o susține, iar cei doi sunt fericiți în relația lor.

Ce spune Andreea despre relația dintre Cosmin și Alexandra

Andreea a făcut un live pe rețelele sociale unde a fost întrebată ce părere are despre relația dintre Cosmin și Alexandra de la Mireasa sezon 5.

Andreea de la Mireasa sezon 5 a fost eliminată din competiția matrimonială după ce mamele au încălcat regulamentul și a plecat fata de pe ultimul lor.

În ultimele zile petrecute în casa Mireasa, Andreea și Cosmin au întâmpinat dificultăți și au ajuns la separare. Cei doi s-au acuzat reciproc de lipsă de implicare și mama lui Cosmin, doamna Robertina, a intervenit pentru a-l face pe fiul său să renunțe.

Băiatul a făcut întocmai și Andreea s-a arătat dezamăgită de cuvintele folosite de doamna Robertina, care a dat de înțeles că ar fi o fata care îl trage în jos pe Cosmin.

În ciuda faptului că lucrurile nu mai mergeau între ei, Cosmin a plâns la eliminarea Andreei. El a ținut-o strâns în brațe și i-a dăruit flori la plecare.

Însă, în seara respectivă, a dansat la petrecere cu Alexandra, spre nemulțumirea lui Aron. Băiatul a fost gelos, însă Cosmin și fata au negat faptul că ar fi existat priviri între ei.

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora a primit un telefon de la mama sa. Ce i-a transmis doamna Eniko... Mireasa, sezonul 5. Valentin, atenționat că Alina îl place pe Sese! Cum a reacționat Giovana când a aflat și ce a ieșit ...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Ultimele știri
x