Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Alexandra, dezvăluiri despre trecut. Ce a povestit despre fosta relație

Alexandra pare o fată puternică, dar a avut un trecut care a marcat-o. Fosta relație și-a lăsat amprenta asupra personalității ei.

Mireasa 2022, sezonul 5. Alexandra, dezvăluiri despre trecut. Ce a povestit despre fosta relație Galerie
Alexandra, dezvăluiri despre trecut | Antena 1

Alexandra a avut probleme în fosta relație și totul a pornit de la discuțiile cu mama fostului iubit. Lucrurile nu mai mergeau în relația lor, dar au încercat să-și repare totul.

Alexandra, dezvăluiri despre trecut

Alexandra spune că a avut o perioadă în care a fost la pământ. Părinții au ajutat-o să treacă peste și chiar au apelat la ajutorul unui psiholog. Fata a spus că de la simplu fapt că își dorea mai mult timp cu partenerul au pornit discuții aprinse.

Fata a spus că atunci când a văzut că iubitul nu o înțelege a vrut să se retragă, dar fostul iubit nu a lăsat-o în pace. Familia fostului iubit considera că o relație de un an de zile nu poate fi dusă atât de repede la o mutare împreună.

Tânăra a avut chiar și gânduri de suicid. Aceasta a vorbit cu fostul iubit chiar și înainte de a intra în competiție.

Pentru a lămuri lucrurile, prietena Alexandrei, Miruna a intrat azi în direct prin telefon în emisia live. Fata a spus că nu știa chiar toate detaliile despre fosta relație. Miruna spune că prietena sa a trecut peste tot și că este pregătită pentru o nouă relație.

Cosmin a spus că nu este interesat de trecut și nu-i place să vorbească despre el și că este 101% decis să meargă mai departe alături de ea. Iubitul o susține, iar cei doi sunt fericiți în relația lor.

Ce spune Andreea despre relația dintre Cosmin și Alexandra

Andreea a făcut un live pe rețelele sociale unde a fost întrebată ce părere are despre relația dintre Cosmin și Alexandra de la Mireasa sezon 5.

Andreea de la Mireasa sezon 5 a fost eliminată din competiția matrimonială după ce mamele au încălcat regulamentul și a plecat fata de pe ultimul lor.

În ultimele zile petrecute în casa Mireasa, Andreea și Cosmin au întâmpinat dificultăți și au ajuns la separare. Cei doi s-au acuzat reciproc de lipsă de implicare și mama lui Cosmin, doamna Robertina, a intervenit pentru a-l face pe fiul său să renunțe.

Băiatul a făcut întocmai și Andreea s-a arătat dezamăgită de cuvintele folosite de doamna Robertina, care a dat de înțeles că ar fi o fata care îl trage în jos pe Cosmin.

În ciuda faptului că lucrurile nu mai mergeau între ei, Cosmin a plâns la eliminarea Andreei. El a ținut-o strâns în brațe și i-a dăruit flori la plecare.

Însă, în seara respectivă, a dansat la petrecere cu Alexandra, spre nemulțumirea lui Aron. Băiatul a fost gelos, însă Cosmin și fata au negat faptul că ar fi existat priviri între ei.

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora a primit un telefon de la mama sa. Ce i-a transmis doamna Eniko... Mireasa, sezonul 5. Valentin, atenționat că Alina îl place pe Sese! Cum a reacționat Giovana când a aflat și ce a ieșit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x