Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce s-a întâmplat în pauză cu Aron, Alexandra și bunica Elena. Cearta a stârnit alte discuții

Ieri, între Aron și Alexandra au fost discuții după ce bunica Elena a început să plângă spunând că iubita nepotului ei nu-i este alături. În pauza de publicitate, cei trei au avut nevoie să discute.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce s-a întâmplat în pauză cu Aron, Alexandra și bunica Elena. Cearta a stârnit alte discuții Galerie
Ce s-a întâmplat în pauză cu Aron, Alexandra și bunica Elena | Antena 1

Bunica Elena spune că Alexandra nu-i este alături, iar când Aron a încercat să vorbească cu ea, iubita sa l-a respins.

Alexandra crede că situația i se pare absurdă și că nu a dat motive nimănui de ceartă. Fata i-a reproșat lui Aron că nu i-a luat apărarea și că este dezamăgită de tot ceea ce se întâmplă.

Ce s-a întâmplat în pauză cu Aron, Alexandra și bunica Elena

Băiatul a spus că o iubește, Alexandra a spus că nu i-a pus la îndoială sentimentele, timp în care Aron a spus că este interesat numai de persoana ei. Băiatul a plâns iar singur în bucătărie, fiind supărat pe bunica sa.

Doamna Elena a spus și ea că se retrage și că nu se va mai băga între cei doi. Doamna Eleonora a rugat-o pe fată să gestioneze situația așa cum trebuie, iar Aron i-a cerut iertare: "Dau la o parte ;i familia pentru tine".

Aron i-a spus iubitei sale că așa este el, emotiv și sufletist. Într-un final cei doi au stat față în față și și-au lămurit situația.

Bunica Elena îl susține cu totul, chiar dacă Aron va vrea să renunțe la familia sa pentru ca lucrurile să meargă mai bine între cei doi îndrăgostiți.

Cum a reacționat buni Elena după ce Aron i-a atras atenția

Buni Elena a fost săptămâna trecută în centrul atenției după ce doamna Mioara i-a cerut un medicament. Acest lucru este complet interzis în competiție și i s-a atras atenția asupra acestui lucru.

Aron i-a spus lui buni să nu se mai bage în problemele care nu o privesc. Tot atunci buni Elena a spus că Alexandra nu o tratează cu respect, moment în care Aron le-a pus față în față.

Alexandra i-a spus lui buni că nu îi poate lua apărarea atunci când nu are și că așa este ea, mai distantă. Aron a reacționat la buni Elena și acela a fost momentul când Alexandra i-a spus că nu acceptă un astfel de comportament față de o femeie în vârstă.

Atunci când și-a dat seama de ceea ce a făcut, Aron a plâns ca un copil pe terasă, iar doamna Eleonora a fost cea care a încercat să-l calmeze. Susținătoarea lui Perneș a mers la Alexandra și i-a adus pe cei doi împreună ca să-și rezolve neînțelegerile.

Simona Gherghe a fost diagnosticată cu Covid-19. Ce mesaj le-a transmis prezentatoarea Mireasa urmăritorilor ei... Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș și Sabrina formează un cuplu. Cei doi s-au sărutat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x