Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Sese, deranjat de tatuajul Giovanei cu inițiala unui fost iubit. Cum și-a exprimat concurentul supărarea

Sese și Giovana se confruntă cu noi probleme în cuplu. Concurentul și-a exprimat supărarea în privința tatuajului pe care iubita sa îl are cu inițiala unui fost iubit. Iată ce discuție aprinsă au avut cei doi.

Colaj cu Sese și Giovana la Mireasa Galerie
Sese și Giovana se confruntă cu noi probleme în cuplu | Antena 1

Sese și Giovana au parte de alte discuții aprinse în cuplu, după ce concurentul și-a arătat gelozia în privința unei melodii ascultate de iubita sa. Se pare că tânărul nu a putut să dea uitării faptul că partenera sa are un tatuaj cu inițiala fostului iubit pe mână.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Giovana și Sese nu s-au ținut de mână în live și s-au certat. Ce s-a întâmplat cu ei

„Ce te-a făcut să păstrezi tatuajul atâția ani? Că te-ai despărțit de el”, a întrebat-o Sese pe Giovana, iar răspunsul a fost unul prompt. Deși n-au acordat prea mult atenție subiectului, discuția despre tatuaj s-a mutat în sufrageria casei Mireasa, unde se aflau Elena și Adrian.

Giovana a încercat să găsească o aliată în colega sa, motiv pentru care tânăra i-a evidențiat lui Sese că și Elena are inițiala fostului iubit tatuată pe coapsă.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei, pregătit să o ceară în căsătorie pe Yana. Ce îl neliniștește pe concurent, de fapt

„Așa am simțit noi. M-am gândit să o șterg, dar după m-am gândit că nu vreau să accept ce a fost. A fost o experiență din viața mea, nu pot să neg ceea ce s-a întâmplat”, a spus Elena.

Tânăra a fost contrazisă de Sese, care a venit cu câteva contraargumente puternice.

Ce a spus Giovana despre tatuajul său de pe mână după ce a aflat că îl deranjează pe Sese

Giovana a dezvăluit la Mireasa - Capriciile Iubirii de la Antena Stars, pe 6 iunie 2022, faptul că își va astupa tatuajul dacă îl deranjează atât de tare pe iubitul său. De asemenea, tânără a spus că simte nevoia să facă asta, chiar dacă nu s-a gândit la această soluție până acum.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Valentin are reproșuri la adresa Alinei. Certurile au loc la numai câteva zile de la logodnă

„Mi-a zis la început că a fost o greșeală și că vrea să-l astupe. Eu nu am deschis subiectul ăsta până nu a fost ea deranjată de cum arată tatuajul meu, astea două mânute, care nu semnifică nimic altceva decât eu și nepoata mea. De acolo a pornit. (...) Nu sunt absurd la chestiile astea.”, a povestit Sese.

Elena și prezentatoarea TV a încercat să-l liniștească pe concurent pentru că tatuajul Giovanei nu mai are o semnficație importantă, așa cum crede el. Sese nu s-a lăsat convins de spusele lor, motiv pentru care a continuat discuția pe baza subiectului.

Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei, pregătit să o ceară în căsătorie pe Yana. Ce îl neliniștește pe concurent, de fapt... Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș, cuvinte dure la adresa lui Adrian: ”Ești cel mai mare mincinos”. Ce l-a deranjat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x