Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și Anda s-au sărutat. Cei doi s-au declarat un cuplu 

Leo și Anda sunt de nedespărțit de fiecare dată când se deschid ușile casei. Nu lipsesc dintre ei nici gesturile romantice. 

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și Anda s-au sărutat. Cei doi s-au declarat un cuplu  Galerie
Leo și Anda s-au sărutat | Antena 1

Anda i-a pregătit chiar și un cadou lui Leo, iar doamna Dana și Larisa au avut misiunea de a-i da cadoul. Toți se întrebau însă când și cum se va întâmpla sărutul dintre cei doi.

Leo și Anda s-au sărutat

În timp ce cei doi discutau pe teresa casei, Larisa se ocupa de plasarea cadoului din partea Andei. Leo a luat-o pe față pe Anda și a pupat-o cu interes. A spus în fața tuturor că totul s-a întâmplat pe data de 27 aprilie.

Doamna Dana și-a găsit liniștea după ce i-a văzut pe cei doi împreună. Aceasta i-a spus Larisei că se simte fericită, dar că nu știe cum să explice în cuvinte ce se întâmplă în sufletul ei.

Întrebați de Gabriela Cristea dacă sunt un cuplu, Leo a spus că da, formează un cuplu. Ropote de aplauze s-au auzit în casa Mireasa.

Leo părea supărat în timpul difuzării materialului, dar a spus că mai au ceva de discutat ca să fie totul clar între el și Anda. Se pare că acesta a primit o scrisoare venită din partea unui telespectator, care a ajuns în mod ilicit în casă.

Fiul doamnei Dana a mers și a arătat de bună voie scrisoarea producției. În bilet scria că Leo are interdicției în a primi scrisori de la Nora și că producția încearcă să-l cupleze cu Anda, care a venit de afară cu planurile făcute.

Mesajul Norei după ce Leo a recunoscut că e interesat să o cunoască pe Anda

Nora de la Mireasa sezon 5 a postat un mesaj pe contul său de Instagram. Întâmplător sau nu, veștile au venit după ce Leo și-a arătat interesul pentru Anda.

În mesaj, Nora precizează că a primit o mulțime de întrebări și că va face curând un live pe rețelele sociale. Probabil cei care au susținut-o vor să știe părerea ei despre povestea care se conturează între Leo și Anda.

”Bună, dragilor. Vă mulțumesc tuturor pentru îngrijorarea față de mine atât în emisiune, cât li după părăsirea mea din casa Mireasa. Voiam să vă anunț că mă simt mai bine din punct de vedere al sănătății, primesc toată atenția și îngrijirea necesară, sunt puternică și voi trece peste orice. Încet, încet, îmi revin iar cu zâmbetul pe buze voi merge înainte :)

Mă gândeam cât mai curând să fac un live cu voi, deoarece am primit destule întrebări și cereri, așa că vă anunț cu o zi înainte. Vreau să vă mulțumesc încă o dată pentru tot sprijinul și toate cuvintele frumoase. Vă pup!”, a scris Nora.

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina a primit un apel telefonic de la fratele său. Ce mesaj i-a transmis Vasilică lui Valentin... Partea de adevăr a Norei despre relația cu Leo. Ce i-a mărturisit lui Ion Șaulescu: „Am slăbit 13 kilograme”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x