Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și doamna Dana au ales inelul de logodnă. Ce bijuterie a primit Anda

Leo și doamna Dana au mers împreună la un magazin de bijuterii pentru a alege inelul de logodnă pentru Anda. Băiatul nu a avut niciun model în minte și a spus că se lasă ghidat de instinct.

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și doamna Dana au ales inelul de logodnă. Ce bijuterie a primit Anda Galerie
Leo și doamna Dana au ales inelul de logodnă | Antena 1

Leo a luat rapid decizia, ajutat de mama sa. Fiul doamnei Dana a spus că și-a dorit bijuteria care spune o poveste și este convins că Anda îl va aprecia foarte mult.

Leo și doamna Dana au ales inelul de logodnă

Leo: "O iubesc și îmi doresc să rămână alături de mine toată viața".

Doamna Dana a spus că relația dintre Anda și Leo este bazată pe distracție și amuzament, iar dragostea vine de la sine între ei. Mama lui Leo a spus că povestea de dragoste a fiului ei este cea mai frumoasă.

Leo și Anda au câștigat un task de cultură generală. Leo a spus că a știut majoritatea răspunsurilor, dar pe unele dintre ele le-a aflat de la producție tocmai pentru a câștiga și a ieși din casă ca să o ceară pe Anda în căsătorie.

Leo a cerut-o pe Anda în căsătorie

Sub pretextul unui picnic în natură, Leo a scos-o pe Anda din casa Mireasa. Atunci când fata a văzut că e vorba despre o plimbare cu balonul a rămasi impresionată de supriza iubitului ei.

Au râs, s-au simțit bine, și-au oferit sărutări tandre, iar mai apoi Leo s-a pus în genunchi și a cerut-o în căsătorie pe Anda. Fata a acceptat imediat, mai ales că Leo i-a spus că ea reprezintă totul pentru el.

Leo: "Acum continuăm zborul ca și logodnica mea".

Mai apoi, cei doi au avut parte de o masa la un hotel. Leo a cerut-o din nou în căsătorie pe Anda și acolo, pe pământ, a doua oară după experiența din aer. Fata a spus că se simte pregătită să-i fie soție.

Leo și Anda au mers mai apoi la piscină și s-au răsfățat unul pe altul.

Ulterior au avut parte de o noapte la hotel și s-au simțit bine împreună. Amândoi au spus azi în emisia live că se simt împliniți și fericiți și că sunt bucurați de noul pas din viața lor.

Doamna Dana a spus că este foarte fericită pentru cei doi și că trăiește clipe la care nu mai spera niciodată. Despre Anda a spus că este fata pe care și-o dorea pentru Leo.

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese au avut șansa să se uite unul în telefonul celuilalt. Ce s-a întâmplat între ei... Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Ion Șaulescu, replici dure. Cum explică tânăra pozele văzute de Sese în telefonul ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x