Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora, mesajul emoționant pe care i l-a transmis Ralucăi Șaulescu de ziua ei. Ce poză frumoasă a postat

Raluca Șaulescu a împlinit 24 de ani, iar Nora Balasz a ținut să-i transmită câteva cuvinte frumoase, alături de o fotografie cu ele două.

Nora, mesajul emoționant pe care i l-a transmis Ralucăi Șaulescu de ziua ei. Ce poză frumoasă a postat Galerie
Nora, mesajul emoționant pe care i l-a transmis Ralucăi Șaulescu de ziua ei. Ce poză frumoasă a postat | Antena 1

Nora Balasz de la Mireasa și Raluca Șaulescu au reușit să dezvolte o relație de prietenie foarte puternică. Cele două s-au întâlnit de mai multe ori și au reușit să se apropie foarte mult, chiar să se considere bune prietene.

Nora de la Mireasa, mesajul emoționant pentru Raluca Șaulescu, iubita lui Ion. Ce fotografie superbă au postat împreună

Nora de la Mireasa a ținut să-i facă public o urare de ziua Ralucăi Șaulescu, iar alături de mesajul pe care l-a scris, ea a distribuit și o fotografie în care au apărut împreună, semn că relația lor de prietenie este una foarte puternică.

Citește și: Mireasa: Confesiuni episodul 5. Raluca e convinsă că una dintre fostele concurente îl plăcea pe Ion

Ba chiar mesajul Norei a conținut o frază care a descris perfect tipul de relație de prietenie care există între cele două, fosta iubită a lui Leo spunând despre Raluca că este una dintre persoanele favorite ale ei din întreaga lume.

„La mulți ani tipei mele favorite din întreaga lume. Să ai o zi de naștere super specială! Distracție maximă și tot ce-ți dorești azi și în anul care vine”, a fost mesajul publicat de Nora.

Și Ion, soțul Ralucăi, a ținut să o surprindă într-un mod foarte plăcut pe aceasta, cu un cadou inedit. Raluca Șaulescu a împlnit 24 de ani și a primit o mulțime de urări de la cei dragi. Soțul său a surprins-o cu un cadou de-a dreptul special: un medalion cu inițiala numelui ei.

Raluca e convinsă că Alina îl plăcea pe Ion

Ion a spus că Alina a fost cel mai antipatic coleg de competiție. Și soția lui, Raluca, a fost de acord. ”Eu nu am luat-o ca pe un dușman. Nici nu o simpatizez, nici nu îmi e antipatică. Nu o vreau în prejma mea, să facă parte din grupul meu de prieteni. În schimb, înseamnă treaba asta că îmi e antipatică?! Da, îmi e antipatică, doar că eu mă jucam cu ea. Ea a avut jocul ei acolo în casă, fata ușă de biserică, domnișoară, vai ce pură și sinceră e ea.”, a zis Ion, care a avut planul de a îi strica jocul.

Citește și: Mireasa: Confesiuni episodul 5. Cum s-a schimbat relația lui Ion cu Raluca după ce au ieșit din competiție

”Alina a fost cel mai antipatic concurent. Mă enervau jocurile ei, la un moment dat și eu am intrat într-un joc de al ei, fără să vreau. La fața cu Ionuț, când eram legat de el. (...) Îi plăcea de Ion și voia să ne despartă, clar. S-a văzut clar că l-a plăcut.”, a afirmat și Raluca, întrebată fiind care a fost cel mai antipatic coleg de competiție.

Mireasa, sezon 4. Raluca Șaulescu și-a sărbătorit ziua de naștere. Ce cadou a primit de la Ion Șaulescu și ce mesaj i-a ... Mireasa 2020, sezonul 2. Mihai a împlinit anii, iar Bianca l-a sărbătorit în cel mai frumos mod. Ce a transmis tuturor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 9, 28 februarie 2024. Care a fost miza task-ului cătușelor și cine a câștigat Mireasa sezonul 9, 28 februarie 2024. Care a fost miza task-ului cătușelor și cine a câștigat Miercuri, 28.02.2024, 16:57
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr Joi, 29.02.2024, 09:31
Mireasa sezonul 9, 28 februarie 2024. Cine a câștigat task-ul Cătușelor. Un cuplu, la un pas să fie descalificat

Mireasa sezonul 9, 28 februarie 2024. Cine a câștigat task-ul Cătușelor. Un cuplu, la un pas să fie descalificat

În casa Mireasa a avut loc task-ul Cătușelor. Iată cine a fost la un pas de descalificare și cine a câștigat.

Miercuri, 28.02.2024, 16:57
Mireasa, sezon 8. Cum arată „vestitul” apartament unde stau Bia și Robert. În competiție au fost discuții pe tema locuinței

Mireasa, sezon 8. Cum arată „vestitul” apartament unde stau Bia și Robert. În competiție au fost discuții pe tema locuinței

Bia și Robert au făcut turul apartamentului în care locuiesc. Foștii concurenți Mireasa stau în apartamentul din Oradea al tânărului.

Miercuri, 28.02.2024, 16:41
Mireasa sezonul 9, 28 februarie 2024. Mama Cristinei a sunat. Ce cuvinte frumoase a spus despre Alexandru

Mireasa sezonul 9, 28 februarie 2024. Mama Cristinei a sunat. Ce cuvinte frumoase a spus despre Alexandru

Cristina a vorbit cu mama sa, care a intervenit în emisia live din 28 februarie 2024. Aceasta a spus ce părere are familia despre Alexandru.

Miercuri, 28.02.2024, 16:08
Mireasa sezonul 9, 28 februarie 2024. ”M-a rupt”. Dediș, în lacrimi după ce a primit scrisoare de la mama

Mireasa sezonul 9, 28 februarie 2024. ”M-a rupt”. Dediș, în lacrimi după ce a primit scrisoare de la mama

Dediș a primit o scrisoare de la mama sa, după ce ultima lor conversație telefonică l-a dat peste cap.

Miercuri, 28.02.2024, 15:16
Ultimele știri
x