Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora și Leo au avut certuri în cuplu. Ce au cei doi de discutat

Nora și Leo s-au certat încă din timpul emisiei live de ieri. Leo i-a reproșat iubtei sale că aceasta discută cu oameni care o vorbesc de rău pe mama sa.

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora și Leo au avut certuri în cuplu. Ce au cei doi de discutat Galerie
Nora și Leo au avut certuri în cuplu | Antena 1

UPDATE: Leo a spus pe ultima parte a emisiunii că vrea să pună punct relației cu Nora. Cu toate acestea, concurentul spune că mai lasă o portiță Norei, deși crede că este imposibil de demonstrat ceva ce el are nevoie să primească pentru a mai lupta în relația lor.

Leo a fost tare nemulțumit de cuvintele care i-au fost adresate mamei sale. Nora nu a înțeles inițial de ce Leo îi vorbește așa urât și o jignește, mai apoi a înțeles că vina este la ea.

Nora și Leo au avut certuri în cuplu

Nora i-a spus lui Leo că a stat cu acei oameni pentru că a fost "proastă". Leo i-a spus că nu este capabilă să lupte pentru relația lor, indiferent de cum se înțelege cu mama lui. Concurentul a refuzat să mai vorbească cu iubita sa și chiar i-a cerut să nu-l mai atingă și nu mai vrea să aibă nimic cu ea.

Leo i-a spus Norei că în toată relația lor, aceasta a fost un simplu decor. Acesta a spus că fata nu a făcut nimic pentru ei și că nu mai vrea nimic cu ea, timp în care Nora a stat și nu a luat deloc atitudine.

Nora a spus azi în emisia live că vrea să vorbească. Aceasta a ținut să spună că nu a auzit nicio discuție despre doamna Dana și că atunci când s-a întâmplat a preferat să plece.

După toate aceste discuții, Leo a primit o scrisoare. Acesta a aflat mai multe despre trecutul Norei și s-a enervat foarte rău atunci când a citit rândurile de la susținători. Norei i-au fost aduse acuzații grave printre care că avut relații cu bărbați influenți care profită de naivitatea femeilor.

Ce explicații a oferit Nora

Nora a citit și ea scrisoarea. Cei doi s-au mutat în grădina casei pentru a duce mai departe discuția. Concurentul spus că Nora i-a spus că nu există filmulețe, iar acum i-a spus că da. Leo a spus că a fost luat de prost.

Leo chiar și în emisia live a spus că este nelămurit. Concurentul spune că cel mai rău l-a durut că explicațiile iubitei sale au fost vagi și că nu a știut cum să explice.

Nora a explicat fiecare detaliu din scrisoare. Leo a spus că s-a gândit la toate aceste lucruri și că s-a ajuns la situația în care se află acum cu Nora.

Fata a spus că anumite lucruri nu le poate spune la televizor. Aceasta a recunoscut că implantul mamar este plătit de medicul cu care a avut o relație. Leo a cerut să vorbească cu mama Norei măcar 5 minute. Acesta va veni la Mireasa Capriciile iubirii în această seară.

Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș i-a pregătit o surpriză Sabrinei. Cuplul lor trebuie să sărbătorească o lună de relație... Mireasa 2022, sezon 5. Mama Norei a fost prezentă în platoul Capriciile Iubirii. Ce i-a spus doamna Eniko fiicei sale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x