Antena Căutare

Mireasa: Confesiuni. Cum au perceput-o Mihai și Hatice pe doamna Eleonora. De ce spun că nu a fost pe deplin asumată

Mihai și Hatice au povestit la Mireasa: Confesiuni ce părere au despre doamna Eleonora, cea care a fost mama adoptivă a concurentului de la Mireasa sezonul 7.

colaj de imagini cu hatice, mihai si doamna eleonora Galerie
Mihai și Hatice au povestit la Mireasa: Confesiuni ce părere au despre doamna Eleonora, cea care a fost mama adoptivă a concurentului de la Mireasa sezonul 7. | Antena 1

Mihai și Hatice au vorbit despre doamna Eleonora în cel mai recent episod Mireasa: Confesiuni. ”Cum ați perceput-o? A fost cu adevărat alături de voi?”, a fost întrebarea la care cei doi finaliști ai sezonului 7 au răspuns.

Cum au perceput-o Mihai și Hatice pe doamna Eleonora. De ce spun că nu a fost pe deplin asumată

”Pe doamna Eleonora am simțit-o la început și pe parcursul emisiunii lângă noi, mai ales după ce am intrat eu, la o săptămână după. Eu am zis că plec, că nu mai stau aici, că nu am ce să mai caut, nu-mi place de nimeni, nu vreau să fac nimic. Ea (n.r doamna Eleonora) mi-a zis că e o fată care te place. Știam, aveam câteva interacțiuni cu ea și priviri, dar eu am zis că nu vreau, nu simt, nu-mi doresc. Totuși a fost lângă noi, ne-a împins și ea de la spate să facem anumite lucruri, dar clar nu le făceam dacă nu simțeam. Da, a fost lângă noi, chiar a fost”, a zis Mihai.

Andreea Primera le-a reamintit celor doi că Hatice a avut câteva conflicte cu doamna Eleonora.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Momentul în care Mihai nu mai poate vorbi din cauza lacrimilor. Ce s-a întâmplat

”Conflictul cu doamna Eleonora l-am avut fix la început, când nici nu cunoșteam băieții, mi se părea o fire mai băgăcioasă și de felul meu nu prea îmi plac persoanele băgăcioase. Cred că de aceea. Pe parcurs nu...”, a afirmat Hatice.

”Da, când a fost cu votul..”, și-a amintit Hatice de un alt episod tensionat cu doamna Eleonora. Mihai: ”Da, cu votul. Noi i-am spus să ne zică alt cuplu și a zis că nu știe. În momentul ăla a fost neasumată. Noi i-am spus că așa am vrea să votăm pentru că asta simțim.”.

Hatice susține că doamna Eleonora a mai fost neasumată și în alte situații. ”Într-o situație care nu mi-a plăcut. Când a trebuit să aleagă băieții, voia să-l aleagă pe Vlad și Vlad era ales de doamna Ana și a rămas Antonio și Zain. Ne-a zis dacă să-l ia pe Antonio și noi am zis că nu e nicio problemă.

După care i-a spus că ”de asta te-am ales eu pe tine, că știam că ești așa, că am îndredere în tine”. Adică au fost niște chestii care m-au lăsat mască. Am zis cum adică, știu că erați cu noi și l-ați ales pe Vlad și Vlad a zis nu și totuși au rămas Antonio și Zain, care nu erau luați de nimeni, și cu chiu, cu vai l-ați luat pe Antonio. După aceea să spuneți că eu știam că eu o să te aleg pe tine, de asta te-am ales pe tine... Au fost niște chestii care... Dar nu a influențat cu nimic comportamentul nostru de ea”, au povestit Hatice și Mihai.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Ce au răspuns Hatice și Mihai când au fost întrebați cine e cel mai antipatic concurent din sezonul 7

Mireasa, sezonul 3. Maria Roman, imagini înduioșătoare cu burtica de gravidă. Tânăra urmează să nască un băiat... Ce schimbare de look neașteptată și-a făcut Antonio de la Mireasa și cum arată acum. Soția lui, Maria, a fost de acord c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x