Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 23 august 2024. Ce fete intră în cursa de eliminare. Băieții au făcut nominalizări

În gala din 23 august 2024 băieții au făcut nominalizări. Concurenții au votat o fată, care să intre în cursa de eliminare. Ce concurente intră la cursa de eliminare.

Galerie
Ce fete intră în cursa de eliminare. Băieții au făcut nominalizări | Antena 1

Emoții mari în rândul fetelor de la Mireasa. Băieții au făcut nominalizări. Iată cine sunt concurentele aflate în pericol de eliminare.

Două fete intră la cursa de eliminare până vinerea următoare. Cursa este disponibilă pe mireasa.a1.ro și pe Aplicația Antena 1.

Ce fete intră în cursa de eliminare, după nominalizările băieților din gala Mireasa de pe 23 august 2024

Tinerii de la Mireasa au numit fetele pe care nu le mai doresc în casa Mireasa, după ce Mirela Vaida a anunțat că trebuie să facă nominalizări.

În acest moment, în competiția matrimonială de la Antena 1 sunt 8 fete, și numai una dintre ele se află într-un cuplum cofirmat chiar în gala din 23 august 2024.

„Avem o situație inedită. Voi cu mânuța voastră ați nominalizat”, a spus gazda show-ului matrimonial.

Alexandru a votat-o pe Alexandra

„E aici de două săptămâni și a avut zero interacțiuni cu băieții”

Ionuț a nominalizat-o pe Alexandra

Mihai a nominalizat-o pe Raluca

„Știu că nu se simte bine aici și cel mai bine ar fi pentru ea să plece”.

Robert a nominalizat-o pe Alexadra

Stelian a votat-o pe Raluca

„Se vede clar că își dorește să plece”

Raul a nominalizat-o pe Alexandra

Sorin a nominalizat-o pe Raluca

Ștefan a nomizalizat-o pe Raluca

„Cred că nu este nimeni potrivit pentru ea în această casă”

Gabriel,votul care putea fi decisiv, a fost pentru Tess.

Alexandra și Raluca au obținut cele mai multe voturi, dar Raluca este protejată de votul publicului. Astfel, în cursa de eliminare intră Alexandra și Andrada, concurenta aflată pe ultimul loc în clasament.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezon 10, 23 august 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii... Mireasa sezon 10, 23 august 2024. Mirela Vaida, veste importantă pentru concurenți și telespectatori. Ce mesaj a transmi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x