Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 14 decembrie 2022. Susținătorii Mirunei au adus la lumină informații despre trecutul lui Paul

În emsia live de Mireasa de pe 14 decembrie 2022 Simona Gherghe a citit un mesaj în care susținătorii Mirunei au dorit să facă dezvăluiri despre trecutul lui Paul.

Colaj cu Paul, Simona Gherghe și Miruna Galerie
Susținătorii Mirunei au adus la lumină informații despre trecutul lui Paul, pentru a prezenta motivul pentru care fosta soție ar fi divorțat de el. | Antena 1

Susținătorii Mirunei au cerut pe rețelele sociale să primească informații despre trecutul lui Paul.

În mediul online au fost publicate informații care se doreau a prezenta motivele divorțului dintre Paul și fosta soție. Simona Gherghe a citit în emisia live de pe 14 decembrie 2022 de Mireasa o postare în care se spunea că Paul a fost consumator zilnic de substanțe interzise, că a avut o relație cu o profesoară după relația cu fosta soție, că juca un joc online pe bani, că îi cheltuia banii soției și că a fost demis de la serviciu pentru că a condus mașina deși avea permisul suspendat.

Cum a reacționat Paul când Simona Gherghe a citit informațiile despre el în emisia live de Mireasa

„Sătulă de a vedea cum salariul ei se aruncă pe droguri și se pariază pe FIFA, realizând că nu o așteaptă un viitor luminos alături de un astfel de individ, fosta doamnă Niță alege să divorțeze”, se arată în mesajul apărut în online.

Paul a confirmat o mare parte dintre informațiile prezentate, precizând că nu avea cum să stea pe banii soției pentru că nici ea nu avea job. Totodată, Paul a mărturisit că a consumat substanțe interzise, însă nu zilnic:

„Informațiile cu drogurile nu sunt adevărate și fosta soție lucra de 8 luni. N-a muncit nici soția”, a spus Paul.

Roxana a precizat că i s-au adus la cunoștință anterior toate acele informații. Viorel a declarat, de asemenea, că l-a auzit în casă pe Paul făcând acele dezvăluiri.

„A zis absolut tot. Dacă ar fi consumat zilnic eu cred că aici nu s-ar fi putut abține”, a spus Roxana, precizând că nu este deranjată de textul pe care l-a citit Simona Gherghe în live.

Pusă în situația de a-și da cu părerea, Miruna le-a mulțumit susținătorilor pentru sprijin, însă i-a sfătuit să nu își mai ocupe timpul cu astfel de subiecte.

„Am părerea că oamenii de afară ar trebui să fie liniștiți și să-și vadă de treaba lor. Mi se pare un consum inutil de timp și energie”, a spus Miruna.

Citește și: Mireasa sezon 6. Ce spune doamna Flori despre o posibilă căsătorie între Valentin și Gabriela: „Cum e și soarta asta!”

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 6, 6 decembrie 2022. ”Nu e fata ta”. Vali, discuție cu doamna Flori după ce Gabriela s-a simțit ”atacată energetic”

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 14 decembrie 2022. Fetele și-au ales rochiile de mireasă, iar băieții și-au ales costumele de mire... Mireasa sezon 4. Andrada și Victor au șters toate pozele de cuplu. Ce se întâmplă cu cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x