Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 2 decembrie 2022. Cum arată rezultatul cursei de eliminare dintre George și Andrei. Ce a votat publicul

Timp de o săptămână fanii show-ului Mireasa au avut de răspuns la întrebarea: Ce concurent doriți să eliminați de la Mireasa? George sau Andrei”. Publicul a votat în număr mare, iar Simona Gherghe a anunat rezultatul cursei de eliminare dintre George și Andrei, în gala de pe 2 decembrie 2022.

Colaj cu George și Andrei Galerie
Fanii Mireasa au votat în număr mare la cursa pentru eliminare și au avut de ales între George și Andrei | Antena 1

George și Andrei s-au aflat la cursa pentru eliminare. Fanii au avut la dispoziție o săptămână pentru a vota pe mireasa.a1.ro și în aplicația Antena 1 un băiat care să părăsească show-ul.

George s-a aflat în cursa pentru eliminare nominalizat din partea casei. (Raluca, Inga și Miruna l-au nominalizat pe George, Gabriela și Deni pe Andrei și Roxana și Adina pe Alex).

Goerge a intrat în cursa pentru eliminare cu băiatul care se afla ultimul în topul publicului, adică Andrei.

Publicul a decis! Ce băiat părăsește casa Mireasa. George și Andrei au fost în cursa pentru eliminare

Înainte de a afla rezultatul cursei, Andrei și doamna Laura au spus că ar vrea să plece acasă, în timp ce doamna Gică a spus că George își dorește să ajungă în finală și n-ar vrea să părăsească acum competiția.

„Băiatul votat în proporție de 62,18% ca să părăsească emisiunea Mireasa este Andrei”, a spus Simona Gherghe.

„Am presimțit. Mi-am făcut și bagajul. Vă mulțumesc tuturor. Final fericit cred că o să fie afară. O să vin în finală”, a spus Andrei.

Andrei și doamna Laura părăsesc, astfel, casa Mireasa.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 2 decembrie 2022. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii... Un nou sezon de Mireasa: Confesiuni se poate urmări pe AntenaPLAY. Ce pot vedea fanii show-ului matrimonial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x