Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 10 martie 2023. Irina, comportament confuz. Cum s-a comportat cu Bogdan când Alex era în cealaltă casă

În seara când au urmărit filmul, Irina a căutat atenția lui Bogdan. Băiatul a plâns în timp ce a revăzut imaginile, iar lui Alex nu i-a plăcut.

irina si bogdan de la mireasa stau de vorba in pat Galerie
În seara când au urmărit filmul, Irina a căutat atenția lui Bogdan. Băiatul a plâns în timp ce a revăzut imaginile, iar lui Alex nu i-a plăcut. | Antena 1

”Nu simt că pe mine vrea să mă cunoască. O văd puțin aeriană”, a spus Alex, care a avut un date cu Irina. Cu toate că la întâlnire au părut să se simtă bine, în noaptea cu filmul, Irina l-a rugat pe Bogdan să o mângâie pe păr.

Ulterior, s-au tachinat că Bogdan nu se afla în patul ei. ”Irina, îmi dai și mie niște pijamale de la tine? Dormim ca frații?”, a vrut să știe concurentul.

Citește și: Mireasa sezon 7, 10 martie 2023. Bogdan părăsește competiția. El nu a mai dorit să rămână pentru Irina

Irina, comportament confuz

”Măi, Bogdan, sigur vrei să pleci?”, a replicat concurenta. Sabrina a glumit că au mai primit o noapte, iar Bogdan a zis că ar trebui să profite.

Mai târziu, acesta a mers în patul Irinei, când a auzit-o oftând. Bogdan a întrebat-o dacă e sigură pe ce vrea, iar ea l-a întrebat dacă consideră că a fost vreodată sigură pe ea. Acesta a rugat-o să spună că nu își mai dorește ca el să rămână, dar Irina a făcut contrariul.

În seara respectivă, Irina a tot căutat apropieri cu Bogdan. Ei au stat îmbrățișați pe canapea, unde au și dormit. Concurenta i-a reamintit că nu dorește să plece.

”Dacă i-aș amesteca pe amândoi, ar ieși bărbatul ideal pe care eu îl caut”, a declarat Irina. În timp ce urmărea imaginile, Bogdan a început să plângă.

Citește și: Mireasa sezon 7, 10 martie 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Denisa și Simona. Ce fată părăsește competiția

”O simplă joacă, e o joacă pe care Irina o face de fiecare dată. Vom vedea dacă se schimbă lucrurile”, a comentat Alex. Bogdan crede că Irina se joacă cu el.

Fata a încercat să-i explice: ”Am vrut să vin după el. Am vrut ca ultima seară petrecută împreună să dormim împreună. Dimineață mi-am dat seama că omit părțile pentru care ne-am despărțit”.

Irina nu vrea ca Bogdan să plece și spune că spre el s-ar îndrepta dacă ar rămâne. ”Nu aleg pe nimeni”, a zis Irina. ”Aleg să plec pentru binele meu”, a spus și Bogdan.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 10 martie 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Denisa și Simona. Ce fată părăsește competiția... Mireasa sezon 7, 10 martie 2023. Bogdan părăsește competiția. El nu a mai dorit să rămână pentru Irina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x