Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 10 martie 2023. Bogdan părăsește competiția. El nu a mai dorit să rămână pentru Irina

Bogdan a revenit la Mireasa pentru Irina. Publicul a decis să le mai dea o șansă, iar cei doi s-au reunit. Însă nu avea să treacă mult și el nu se mai simțea bine în casă.

alex, irina si bogdan in fata platoului Galerie
Bogdan a revenit la Mireasa pentru Irina. Publicul a decis să le mai dea o șansă, iar cei doi s-au reunit. | Antena 1

Ambii păreau foarte fericiți, însă curând armonia relației lor a dispărut. Irina a observat lucruri care nu-i plac la Bogdan, despre care consideră că nu are sentimente pentru ea. De cealaltă parte, tânărul nu a fost încântat de interacțiunile dintre iubita lui și Alex, fostul iubit al concurentei de la Mireasa.

Au urmat teste, priviri atente și discuții tensionate. Însă task-ul cătușelor i-a ajutat pe ambii, inclusiv pe Alex, să vadă situația într-un alt mod.

Citește și: Mireasa sezon 7, 10 martie 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Denisa și Simona. Ce fată părăsește competiția

Alex și-a dat seama că o place pe Irina, pe când ea a recunoscut că e atrasă de el. Totuși, deși a recunoscut că au flirtat când au fost legați cu cătușe, ea a susținut că nu va mai fi nimic între ei.

Doar că, ea i-a cerut o pauză lui Bogdan, care nu e adeptul acestor practici. Astfel, el a decis să pună punct relației. Reamintim că Bogdan a primit o nouă șansă pentru a fi alături de Irina, astfel că ”mandatul” lui în casa Mireasa ajunge la final dacă cei doi se despart.

După ce a specificat că el ar pleca chiar atunci, la începutul săptămânii, producția le-a mai oferit timp pentru a își da seama ce-și doresc.

Bogdan părăsește competiția

Pentru că lucrurile între el și Irina sunt clare, din punctul lui de vedere, Bogdan părăsește casa Mireasa în Gala din 10 martie 2023.

Cei trei au fost rugați să se ridice și Irina a trebuit să facă o alegere. În acest timp, Bogdan a reamintit insistent că nu dorește nimic cu Irina, dezamăgit fiind de atitudinea ei. Cu câteva momente în urmă, el a plâns și a acuzat-o pe fosta iubită că se joacă cu e.

Astfel, fata a spus că nu-l alege pe niciunul. ”Nu aleg pe nimeni”, a zis Irina. ”Aleg să plec pentru binele meu”, a spus și Bogdan.

El a hotărât să părăsească competiția Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 7, 10 martie 2023. Andrei și Simona s-au sărutat cu patos. Cei doi formează un cuplu

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 10 martie 2023. Irina, comportament confuz. Cum s-a comportat cu Bogdan când Alex era în cealaltă casă... Mireasa sezon 7, 10 martie 2023. Giulia a încheiat cunoașterea cu Roberto în live. Pe cine a ales la date în locul lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x