Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 16 februarie 2023. Ionuț și Andreea s-au despărțit în direct: „Îmi doresc să fie fericită”

Ionuț a anunțat în emisia live de Mireasa de pe 16 februarie 2023 că el și Andreea nu vor ami forma un cuplu, asta după ce a privit imaginile în care tânăra a mărturisit că nu simte nimic pentru băiat.

Colaj cu Andreea și Ionuț, în casa Mireasa Galerie
Ionuț și Andreea s-au despărțit în emisia live de Mireasa | Antena 1

Ionuț a privit imaginile în care Andreea mărturisea că ea este altfel când este îndrăgostită, iar pentru concurentul Mireasa nu poate să simtă nimic: „Nu vreau să mă joc cu el și nu vreasu să mă joc cu mine. Nu simt nimic. Parcă zici că nu am suflet. Dacă nu e de la început acea flacără nu va fi pe parcurs”, a spus fata.

Imediat după ce imaginile au fost difuzate Simona Gherghe a invitat-o pe Andreea să-i spună lui Ionuț ce simte. Deși fat a vrut să amâne momentul despărțirii, Ionuț a luat cuvântul și i-a urat Andreei să-și găsască jumătatea. Pe un ton calm, băiatul a recunoscut că între el și Andreea nu poate fi nimic.

Despărțire în direct. Ionuț a pus punct relației cu Andreea, după ce fata a mărturisit că nu simte nimic pentru el

„Subiectul Andreea și Ionuț se va încheia acum și aici de tot. Îmi doresc să fie fericită, să intre un băiat pentru ea și o fată pentru mine. M-am gândit, am analizat și am zis că poate nu simt bine. Dar îi doresc din suflet să fie fericită. Decât să stăm forțat unul lângă altul, mai bine separați”, a spus Ionuț, spre aprecierea Simonei Gherghe care a precizat că i se par corecte cuvintele lui.

„M-am gândit la ceea ce vreau și am realizat că fac alegerea corectă”, a spus Andreea.

Citeșt și: Mireasa sezon 7, 15 februarie 2023. Andreea și Ionuț, probleme în cuplu. Ce le-a spus Simona Gherghe în live: „Poate sună dur”

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7. Verișoara lui Hatice nu e de acord cu o posibilă relație cu Mihai. Ce i-a replicat concurenta

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Mireasa sezon 7, 16 februarie 2023. Alex și Irina s-au despărțit, iar fata l-a chemat în casă pe Bogdan: „Nu mai suntem ... Mireasa sezon 7, 16 februarie 2023. Dani a oprit cunoașterea cu Denisa în live. Declarația surprinzătoare a băiatului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x