Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 17 martie 2023. Ce concurenți intră la cursa de eliminare. Băieții au făcut nominalizări duble

Concurenții au făcut nominalizări în gala Mireasa de pe 17 martie 2023. Băieții s-au votat între ei.

Colaj cu Simona Gherghe și concurenții Mireasa Galerie
Băieții au făcut nominalizări duble nominalizări în gala Mireasa | Antena 1

În gala Mireasa de pe 17 martie 2023 concurenții Mireasa au avut de făcut câte două nominalizări. Băieții au votat un băiat din cuplu și un băiat singur.

„Fiecare băiat nominalizează un băiat care este singur și un băiat care este în cuplu. Nu vrem să le răpim șansa nici băieților singuri de a-și găsi o poveste de iubire și sunteți într-o competiție. În afară de Antonio și Zain, care sunt noi intrați, vă rog frumos să vă uitați unii în ochii celorlalți și să faceți două nominalizări”, le-a spus Simona Gherghe băieților.

Citește și: Mireasa sezon 7, 17 martie 2023. Cum a fost prima seară a lui Zain în competiție. Cu ce fete a avut schimb de replici

Ce au nominalizat băieții în gala Mireasa de pe 17 martie 2023

Roberto îi nominalizează pe Mihai și pe Alex.

Alex îi nominalizează pe Andrei și pe Roberto.

Dima îi nominalizează pe Vlad și pe Alex.

Dani îi nominalizează pe Dima și pe Alex.

Vlad îi nominalizează pe Andrei și pe Alex.

Andrei îi nominalizează pe Dani și pe Alex.

Mihai îi nominalizează pe Andrei și pe Alex.

Astfel, Andrei și Alex intră în cursa de eliminare. Telespectatorii au la dispoziție o săptămână să decidă care dintre cei doi băieți vor părăsi competiția Mireasa. Telespectatorii pot vota în aplicația Antena 1, în dreptul emisiunii Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 7, 17 martie 2023. Doamna Loredana a spus că Antonio a privit-o pe Daiana. Cum a reacționat Dani

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 17 martie 2023. Doamna Loredana a spus că Antonio a privit-o pe Daiana. Cum a reacționat Dani... Mireasa sezon 7, 17 martie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x