Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 17 martie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul Mireasa a votat în număr mare în această săptămână, cu scopul de a le oferi imunitate concurenților preferați și pentru a desemna Fata, Băiatul și Mama Săptămânii. Iată cum arată clasamentul din Gala de vineri, 17 martie 2023!

Colaj cu Simona Gherghe și concurenții Mireasa Galerie
Simona Gherghe, prezentatoarea Mireasa, a anunțat clasamentul publicului | Antena 1

În săptămâna 11-17 martie 2023 concurenții Mireasa au avut parte de evenimente într-o nouă formulă. Antonio și Maria, noii concurenți au avut câteva conflicte la începutul săptămânii (Antonio cu Mihai și Maria cu Alex). În ciuda tensiunilor, Maria s-a mai liniștit după ce și-a văzut fiul, pe Amir, de ziua ei de naștere.

Și Hatice a avut parte de o vizită specială. Mama și cățelul concurentei au venit în casa Mireasa. Doamna Raisa a avut sfaturi atât pentru fiica ei, cât și pentru posibilul viitor ginere.

Tot în săptămâna care tocmai a trecut Cătălina și Vlad au sărbătorit o lună de relație. Giulia s-a simțit rău și a făuct un test de sarcină care a ieșit negativ.

Doamna Loredana i-a spus Daianei adevărul despre trecutul tumultos al lui Dani. Sabrina și Dima au discutat despre părerile mamelor, iar Andrei și Simona au avut parte de momente tandre, în calitate de cuplu.

Simona Gherghe a anunțat clasamentul Săptămânii, în gala de vineri, 17 martie 2023.

Clasamentul Săpătămânii la Mireasa. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii pe 17 martie 2023

Mama Săptămânii a fost votată doamna Loredana

Top 3 fete:

Pe locul 3 în clasamentul publicului Mireasa se regăsește: Cătălina

Pe locul 2 în clasamentul publicului Mireasa se regăsește: Daiana

Fata Săptămânii este: Hatice

Top 3 băieți:

Pe locul 3 în clasamentul publicului Mireasa se regăsește: Vlad

Pe locul 2 în clasamentul publicului Mireasa se regăsește: Dani

Băiatul Săptămânii este: Mihai

„Prima dată cu așa potrivire fete-băieți”, a spus prezentatoarea.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Ctește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 17 martie 2023. Ce concurenți intră la cursa de eliminare. Băieții au făcut nominalizări duble... Mireasa sezon 6. Alex, declarație de iubire pentru Raluca la 4 luni de la logodnă. Ce i-a transmis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x