Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 2 iunie 2023. Cine a câștigat task-ul sărutului. Premiul este unul consistent

În cursul serii de 1 iunie 2023 s-a desfășurat task-ul sărutului. Iată cine a câștigat proba și în ce constă premiul.

colaj de imagini cu perechile care se saruta si regulile probei Galerie
În cursul serii de 1 iunie 2023 s-a desfășurat task-ul sărutului. Iată cine a câștigat proba și în ce constă premiul. | Antena 1

Pe plasmă au apărut regulile task-ului și imediat Alex și Raluca au dat START probei. Iată cum s-a desfășurat proba și cine a câștigat.

Citește și: Mireasa sezon 7, 2 iunie 2023. O nouă mamă a intrat în casă. Cine e și cât va sta

Cine a câștigat task-ul sărutului. Premiul este unul consistent

Primii care au renunțat au fost Simona și Andrei. ”Noi suntem perverșii de pe Târgul Ocnei”, a glumit doamna Loredana pentru că priveau cu toții săruturile.

Au urmat Maria și Antonio. La scurt timp au renunțat Cătălina și Vlad. Au mai rămas Daiana și Dani, precum și Mihai și Hatice.

Astfel, câștigători au fost Hatice și Dani. Fata s-a bucurat foarte tare pentru reușită.

O oră și 43 de minute s-au sărutat Hatice și Mihai. ”Să mergeți săptămâna viitoare la piscină, 5 ore.”, a anunțat Simona Gherghe premiu.

Doar o oră vor fi filmați, iar celelalte patru se vor bucura de ieșire.

Citește și: Mireasa sezon 7. Cum explică Irina și Hatice apropierea lor, după ce au fost la cuțite: ”Vă unește antipatia față de Maria?”

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 2 iunie 2023. O nouă mamă a intrat în casă. Cine e și cât va sta... Mireasa sezon 7, 2 iunie 2023. Lacrimi în platoul Mireasa. Simona Gherghe, emoționată de povestea Cătălinei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x