Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 22 februarie 2023. Denisa crede că Dani a vrut să o sărute. Ce se vede pe imagini

Concurenții au jucat un joc prin care și-au pus întrebări incomode. Una dintre curiozități a fost îndreptată spre Dani, de către Irina. Fata a vrut să știe dacă băiatul a vrut să o sărute pe Denisa.

colaj de imagini cu denisa si dani de la mireasa sezon 7 aproape de sarut Galerie
Concurenții au jucat un joc prin care și-au pus întrebări incomode. Una dintre curiozități a fost îndreptată spre Dani, de către Irina. Fata a vrut să știe dacă băiatul a vrut să o sărute pe Denisa. | Antena 1

Irina și Denisa cred că Dani a vrut să o sărute pe ultima după ce a afirmat în live că o alege pe ea în detrimentul Daianei.

Denisa crede că Dani a vrut să o sărute. Ce se vede pe imagini

Dani neagă că ar fi vrut să o sărute pe Denisa, dar fata continuă să creadă că în acel moment, când s-au apropiat, el ar fi vrut mai mult decât un pupic pe obraz.

”La momentul acela, așa am crezut. A fost și o fracțiune de secundă în care ne-am privit în ochi.”, a zis Denisa. Ea crede că Dani a vrut să o sărute după emisia live în care a ales-o pe ea.

Citește și: Mireasa sezon 7. Afirmația care a uimit concurenții din platou. Ce a spus Mihai despre Hatice

Dani neagă, el afirmă că nu era nici momentul, nici nu-și dorea. Tânărul a explicat faptul că a fost doar o clipă în care au întors amândoi capul și nu dorea să o sărute pe Denisa.

În imagini se observă cum vin unul spre altul, iar Denisa și Dani își apropie capetele, iar amândoi au câteva secunde în care vin tot mai aproape, până schimbă direcția.

Mai multe detalii în materialul video din galeria foto.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7. Verișoara lui Hatice nu e de acord cu o posibilă relație cu Mihai. Ce i-a replicat concurenta

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonia

Mireasa, sezonul 5. Cum s-au fotografiat Perneș și Sabrina, după împăcare. Imaginea care a luat prin surprindere susțină... Mireasa sezon 7, 22 februarie 2023. Tachinări și jocuri între Andreea și Ionuț. Denisa, ironică la adresa băiatului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x