Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 26 aprilie 2023. Cătălina, în lacrimi după conflictul despre creveți: „Nu mai pot să trăiesc cu atâta răutate”

Traiul la comun nu este unul simplu în casa Mireasa. În emisia live de pe 26 aprilie 2023, s-a discutat despre problemele din această săptămână.

Colaj cu Cătălina plângând Galerie
Traiul la comun nu este unul simplu în casa Mireasa. În emisia live de pe 26 aprilie 2023, s-a discutat despre problemele din această săptămână | Antena 1

Concurenții au gătit și consumat creveți pe grupulețe, iar unii nu au mai apucat să mănânce. De aici au pornit discuții, iar Cătălina nu și-a mai putut stăpâni lacrimile

Hatice și Daiana au gătit împreună creveți, în timp ce Cătălina și Maria au gătit în altă parte. Cătălina a început să plângă în brațele lui Vlad, supărată fiind după ce Hatice a precizat că din creveții gătiți de ea au mâncat 9 persoane.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Daiana și Dani au primit o scrisoare de la susținători. Ce sfaturi au avut pentru fată: „Să cugete puțin”

Situații dificile în casa Mireasa. Cătălina a izbucnit în lacrimi

„Nu mai pot să trăiesc cu atâta răutate. Nu se știe care pe care să-și mai arunce, să cadă mai prost. N-am văzut așa oameni răi. M-am săturat de oamenii ăștia! Nu vă mai suport! Pe niciunul nu vă mai suport”, a spus Cătălina cu ochii în lacrimi.

Astfel, opt cutii de creveți s-au terminat la o masă, iar mâncarea este pe terminate la finalul săptămânii.

„Nu eram supărată, dar n-am înțeles de ce s-au făcut separat. Nu e în regulă. Eu îmi făceam cartofi prăjiți și voi lângă mine găteați creveți”, a precizat Simona, care nu a mai apucat să mănânce creveți.

Citește și: Mireasa sezon 7, 25 aprilie 2023. Maria, în lacrimi după vizita mamei sale: „Mai bine nu ar fi venit”

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezon 7. Daiana și Dani au primit o scrisoare de la susținători. Ce sfaturi au avut pentru fată: „Să cugete puț... Mireasa sezon 7, 26 aprilie 2023. Antonio și Zain au încălcat regulamentul și au primit o sancțiune gravă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x