Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 28 iunie 2023. Dani și Daiana au folosit camera matrimonială: ”Nu prea ne-am odihnit”

Dani și Daiana au folosit camera matrimonială. Este al doilea cuplu care a dormit acolo, după Hatice și Mihai.

dani si daiana in camera matrimoniala Galerie
Dani și Daiana au folosit camera matrimonială. Este al doilea cuplu care a dormit acolo, după Hatice și Mihai. | Antena 1

Dani și Daiana au glumit mult înainte să intre în camera matrimonială. Cei doi tineri s-au distrat pe cinste alături de ceilalți concurenți, făcând aluzii la ce s-ar întâmpla când vor rămâne fără camere și microfoane.

Dani și Daiana au folosit camera matrimonială: ”Nu prea ne-am odihnit”

Dani și Daiana abia așteptau să petreacă timp împreună, fără camere și microfoane. După orele în care s-au bucurat de intimitate, tinerii au spus primele impresii.

”Ce noroc că a plecat mama, nu mai e în camera asta”, a zis Dani când au intrat în camera matrimonială, care e perete în perete cu dormitorul mamelor.

În emisia din 28 iunie 2023, Dani a spus că nu au dormit și că se vor odihni în această seară.

”Am vorbit mult, da.”, a afirmat Dani. ”Nu prea ne-am odihnit. Ne odihnim în seara asta”, a mai adăugat el. În camera matrimonială vor intra Maria și Antonio în seara aceasta.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezon 7, 28 iunie 2023. Andrei i-a cerut scuze tatălui, cu ochii în lacrimi, după reacția de zilele trecute. Ce au vorbit

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Îl mai ții minte pe Cătălin de la Mireasa sezon 2? Cât s-a schimbat tânărul și cum arată iubita lui

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 28 iunie 2023. Andrei i-a cerut scuze tatălui, cu ochii în lacrimi, după reacția de zilele trecute. Ce ... Mireasa sezon 7, 28 iunie 2023. Mama Irinei, intervenție telefonică. Crede că din cauza lui Antonio nu se înțeleg fiica ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x