Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 5 iulie 2023. Dani și Daiana au vorbit cu fanii emisiunii. Cum au reacționat când au primit mesaje

În emisia de Mireasa de pe 5 iulie 2023 au fost difuzate imagini din timpul sesiunii live a cuplului Dani-Daiana cu fanii emisiunii. Printre susținătorii lor, Dani și Daiana au avut de-a face și cu susținătorii cuplului Maria-Antonio. Cei doi lipsesc din emisia de azi pentru că sunt la fantasy date.

Colaj cu Dani și Daiana Galerie
Printre susținătorii lor, Dani și Daiana au avut de-a face și cu susținătorii altui cuplu. Cum au reacționat tinerii: | Antena 1

Dani și Daiana au interacționat live pe Facebook cu susținătorii. Tinerii au primit o mulțime de complimente și încurajări. Printre susținătorii DD s-au strecurat și susținătorii cuplului Antonio și Maria, iar Dani i-a sugerat logodnicei să sară peste comentariile legate de colegii lor de competiție.

Printre susținătorii lor, Dani și Daiana au avut de-a face și cu susținătorii altui cuplu. Cum au reacționat tinerii

Dani și Daiana au ținut să le mulțumească susținătorilor că au fost alături de ei încă de la începutul relației lor.

„Considerăm că am dat dovadă de o iubire adevărată pe care rar o întâlnești, mai ales la prima vedere. Am trăit totul la o intensitate maximă. Din motivele astea considerăm că noi ar trebui să câștigăm această competiție. Am fost reali Uneori am uitat și de camere și am zis și ce nu trebuia să zicem. Luptăm până la capăt să rezolvăm problemele dintre noi. Consider că merităm să fim câștigători în marea finală”, a spus Daiana în live.

După sesiunea live cu fanii Mireasa, Dani și Daiana cei doi au discutat despre mesajele din live care nu au fost adresate lor:

„Au mulți susținători Maria și Antonio”, a spus Daiana.

„Măcar ne căsătorim. Ne-am găsit unul pe altul”, a spus Dani.

„Ne așteptam să primim un sfat, ceva despre noi. Din 30 de minute 19 au fost despre Maria și Antonio”, a spus Dani în emisia live de Mireasa de pe 5 iulie 2023.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Zain a intervenit telefonic la Capricii, după imaginile cu el și animatoarea cu care a interacționat Antonio

Maria și Antonio au lipsit în ediția de azi, pentru că sunt la fantasy date.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Îl mai ții minte pe Cătălin de la Mireasa sezon 2? Cât s-a schimbat tânărul și cum arată iubita lui

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezon 7. Zain a intervenit telefonic la Capricii, după imaginile cu el și animatoarea cu care a interacționat A... Când începe sezonul 8 Mireasa. „E un anunț oficial”. Simona Gherghe a oferit detalii despre noul sezon al show-ului matr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x