Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 6 iulie 2023. Sora Mariei, prima reacție după imaginile de la petrecerea burlacilor. Ce i-a spus lui Antonio

În emisia live de Mireasa de pe 6 iulie 2023 au fost difuzate imagini de la fantasy date-ul de care au avut parte Maria și Antonio. De asemenea, sora Mariei a intrat în direct pentur a le transmite un mesaj celor doi tineri.

Maria și Antonio Galerie
Sora Mariei, prima reacție după imaginile de la petrecerea burlacilor | Antena 1

După difuzarea imaginilor de la fantasy date-ul de la mare, sora Mariei a avut o intervenție telefonică pentru a exprima poziția familiei cu privire la comportamentul lui Antonio de la petrecerea burlacilor. Mădălina, sora Mariei, i-a încurajat pe cei doi și le-a spus că dacă se iubesc și sunt alături unul d ealtul, greșelile se repară.

„Despre petrecere… pe Antonio l-am văzut sub influența alcoolului și cu fete îmbrăcate. Defectele le reparați împreună, le faceți calități. Important e să vă fiți alături unu altui, să vă iubiți, să vă respectați. Iubire arătați. Dacă tu ai încredere în el… am și eu în tine. Schimbați-vă starea proastă! Trebuie să fiți fericiți. Dacă el e pentru tine și tu pentru el, greșelile se repară. Am văzut la Antonio schimbări în bine… Eu nu îți caut scuze… dar sub influneța alcoolului și cu femei dezbrăcate...”, a spus sora Mariei.

„Mă bucur că am auzit-o pe sora mea”, a spus Maria.

Citește și: Mireasa sezon 7, 6 iulie 2023. Mihai și Hatice au vorbit cu viitoarele soacre. De ce a plâns tânărul

Antonio și Maria au avut un fantasy date la malul mării

La petrecerea burlacilor Antonio i-a spus unei dansatoare că o va căuta peste o săptămână și i-a oferit o brățară.

În emisia live de Mireasa de pe 6 iulie 2023 au fost difuzate imagini de la fantasy date. Maria și Antonio au avut parte de clipe romantice la mare.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Îl mai ții minte pe Cătălin de la Mireasa sezon 2? Cât s-a schimbat tânărul și cum arată iubita lui

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 6 iulie 2023. Mihai și Hatice au vorbit cu viitoarele soacre. De ce a plâns tânărul... Mireasa sezon 7, 6 iulie 2023. Simona și Andrei, săruturi pătimașe. Cum au fost filmați în dormitor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x