Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 7 iulie 2023. Băieții au defilat în costume de mire în fața celor dragi. Emoțiile au fost puternice

În emisia live de Mireasa de pe 7 iulie 2023 băieții au defilat în costumele pe car ele vor purta la nuntă.

Mireasa sezon 7, 7 iulie 2023. Băieții au defilat în costume de mire în fața celor dragi. Emoțiile au fost puternice Galerie
Băieții au defilat în costume de mire în fața celor dragi. Emoțiile au fost puternice

Mama lui Vlad, tații concurenților Dani, Mihai și Andrei, precum și prietenul lui Antonio i-au așteptat emoționați pe băieții îmbrăcați în costume de mire.

Ultima ediție înainte de Finala Mireasa a adus lacrimi în ochii concurenților sezonului 7.

Mihai a intrat primul. El și tatăl lui abia și-au putut stăpâni lacrimile: „Mi se pare schimbat în bine. Sunt mândru de alegerea lui. E fiul meu cel mai mic și e primul care se însoară”

Al doilea a intrat Vlad, întâmpinat de mama lui.

„Mă bucur pentru tine. Sunt foarte fericită de alegerea făcută de Vlad”.

Antonio a fost întâmpinat de un prieten în timpul probei costumului de mire. Ce mesaj a adus acesta din partea familiei

Al treilea băiat care a probat costumul de mire a fost Andrei, întâmpiant de tatăl lui:

„Când am văzut că a apărut la televizor nu mi-a venit să cred. Simona e o fată pe placul nostru. Soția mea a spus că e perfectă”, a spus tatăl lui Dani.

Al patrulea băiat care a defilat în costum de mire a fost Dani, iar tatăl său l-a pupat pe frunte când l-a văzut: „E perfect”, a spus tatăl lui Dani.

Antonio a defilat în fața prietenului său: „Am vorbit cu părinții lui și mi-au spus că-l susțin. Nu sunt aci din motive personale, dar îl iubesc”.

„Am primit și o scrisoare de le mama. A spus că mă susține, dar nu îi place ei expunerea”, a spus Antonio.

Finala Mireasa are loc luni, pe 10 iulie.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Îl mai ții minte pe Cătălin de la Mireasa sezon 2? Cât s-a schimbat tânărul și cum arată iubita lui

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa: Confesiuni revine cu un nou sezon pe AntenaPLAY. Din 11 iulie, vor fi lansate săptămânal câte două interviuri... Mireasa sezon 7, 7 iulie 2023. Fetele au pășit în rochii de mireasă în fața mamelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x