Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 7 iulie 2023. Fetele au pășit în rochii de mireasă în fața mamelor

În emisia live de Mireasa de pe 7 iulie 2023 mamele concurentelor Simona, Maria, Hatice și Daiana, precum și sora Cătălinei le-au privit pe fete în rochii de mireasă.

Colaj cu fetele de la Mireasa Galerie
Fetele de la Mireasa au pășit în rochii de mireasă în fața mamelor | Antena 1

Doamna Raisa, mama lui hatice, a întâmpinat-o extrem de emoționată pe logodnica lui Mihai, în rochie de mireasă.

Hatice a fost copleșită de emoții când și-a văzut mama.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 iulie 2023. Băieții au defilat în costume de mire în fața celor dragi. Emoțiile au fost puternice

Imagini superbe cu fetele defilând în rochii de Mireasă în fața mamelor: „Nici măcar nu visam la momentul ăsta”

„La cât e ea de vulcanică, nu-mi vine să cred! Trebuie să fie puternică, nu să vină să o ia salvarea să rămânem fără mireasă. Ce facem? Sirena lui mama”, a glumit mama lui Hatice.

A doua care a intrat în rochie de mireasă a fost Cătălina, întâmpinată de Alexandra, sora ei.

„Sunt mândră de ea că a rezistat 6 luni. E schimbată și fizic. Rochia i se potrivește”, a spus sora Cătălinei.

Mama Simonei a început să plângă când și-a văzut fiica î rochie de mireasă: „Pentru Andrei a intrat. Am emoții”, a spus doamna Steliana.

Doamna Elisabeta, mama Dainanei și-a așteptat și ea emoționată frumoasa fată, care a defilat în rochie de mireasă.

Maria și-a îmbrățișat emoționată mama: „Și-a dorit foarte mult să poarte rochia de mireasă. Sunt împăcată cu alegerea pe care a făcut-o”, a spus mama Mariei.

„Nici măcar nu visam la momentul ăsta. Nu-mi imaginam momentul ăsta și a venit!”, a spus Maria, pirtând rochie de mireasă.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Îl mai ții minte pe Cătălin de la Mireasa sezon 2? Cât s-a schimbat tânărul și cum arată iubita lui

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 7 iulie 2023. Băieții au defilat în costume de mire în fața celor dragi. Emoțiile au fost puternice... Mireasa sezon 7, 7 iulie 2023. Antonio a vorbit la telefon cu mama Mariei. Nimeni din familia băiatului nu a răspuns...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x