Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Simona Gherghe a făcut anunțurile. Ce se întâmplă mâine în casă

Pe finalul emisiunii din 7 martie 2023, Simona Gherghe a făcut trei anunțuri. Iată despre ce este vorba.

simona gherghe intr-o rochie roza
Pe finalul emisiunii din 7 martie 2023, Simona Gherghe a făcut trei anunțuri. Iată despre ce este vorba. | Antena 1

În emisiunea Mireasa sezon 7 din 7 martie 2023, Simona Gherghe a făcut trei anunțuri care i-au încântat pe tineri.

Simona Gherghe a făcut anunțurile. Ce se întâmplă mâine în casă

Gazda emisiunii a anunțat că mâine, 8 martie, o fată și un băiat vor intra în competiție. Ba mai mult, unii dintre concurenți își vor revedea mamele care au avut disponibilitatea să vină la Mireasa.

Astfel, șapte mame vor veni în casa Mireasa. ”Nu vă spun care. Rugămintea e ca fiecare să faceți un dar pentru mama”, le-a zis Simona Gherghe.

De asemenea, moderatoarea emisiunii le-a anunțat pe fete că astăzi vor avea o surpriză. Vom vedea pe 8 martie 2023 despre ce este vorba.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adres... Mireasa sezon 3. Maria Roman este însărcinată. Momentul emoționant în care află dacă bebelușul este fetiță sau băiat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x