Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Ce fac Maria și Antonio în Anglia. Unde s-au stabilit și în ce domeniu va lucra tânăra

Maria și Antonio, foștii câștigători ai sezonului 7 Mireasa, s-au stabilit în Anglia. Cei doi au ales Liverpool ca oraș în care să locuiască.

Colaj cu Maria și Antonio Galerie
Maria și Antonio din sezonul 7 Mireasa s-au stabilit în Anglia | Antena 1

Antonio și Maria și-au urmat planul și au plecat în Anglia. Pentru tânără este un mare sacrificiu, având în vedere că fiul ei a rămas în România. Maria a precizat că nu a putut să-l ia pe Amir cu ea pentru că nu vrea să-i afecteze parcursul școlar.

După ce au ajuns în Anglia Antonio și Maria nu au fost foarte activi pe rețelele sociale deoarece au fost ocupați cu mutarea în locuința închiriată, însă recent cei doi au reînceput să intre live cu susținătorii lor.

Fiind tehnician unghii Maria a plecat în Anglia decisă să profeseze în acest domeniu. Astfel, soția lui Antonio și-a creat o pagină de Facebook unde va posta imagini cu manchiuri realizate de ea și i-a anunțat pe cei care o urmăresc că: „În curând îmi voi începe activitatea în Liverpool”. În dreptul imaginii, Maria a pus un emoticon cu unghii.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Maria și Antonio au plecat din țară. Ce imagini au publicat cei doi soți și ce au spus anterior despre Amir

Ce fac Maria și Antonio de la Mireasa în Anglia

Maria și Antonio au povestit că au multe de renovat în casa în care s-au mutat în chirie.

„Casa e închirie. Foarte puține persoane reușesc să aibă proprietăți în Anglia. Din punctul de vedere al oportunităților pe care le avem îmi place aici, dar din punct de vedere al familiei… în România”, a spus Maria într-un live pe TokTok.

„Am casa asta închiriată de 2 ani și ceva. Sunt multe de aranjat în casă”, a spus Antonio, soția sa precizând că este vorba despre o casă mare, dar: „Nu locuim chiar singuri”.

De când au câștigat Finala sezonului 7 Mireasa, adică de pe 10 iulie 2023, cei doi nu s-au angajat, deoarece și-au propus să meargă să muncească în Anglia.

„Noi dorim să plecăm în Anglia, am rezolvat încurcăturile cu buletinul. Avem planuri de viitor și cu o afacere. Cât am stat acasă nu ne-am angajat pentru că aveam de gând să plecăm”, au spus cei doi soți la Antena Stars.

Despre fiul ei, Maria a spus că nu-l poate lua momentan în Anglia fiind cu școala, dar îl va lua după ce va aranja toate lucrurile acolo.

„Ajungând acolo, punând lucrurile la punct, o să-l luăm și pe Amir”, a spus soția lui Antonio.

„Anumite lucruri trebuie să sacrifice pentru că nu ai cum să le ai pe toate. Nu e sacrificat copilul. E o perioadă cu copilul”, a spus Antonio.

Citește și: Antonio și Maria, câștigătorii Mireasa sezon 7, au fost invitați la Mireasa, Capriciile Iubirii. Cum este viața lor în prezent

Mireasa sezonul 8, 1 decembrie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii... Mireasa, sezonul 8. Tensiuni între Ioana și Marius, după ce au fost făcute nominalizările pentru cel mai slab cuplu din ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Doi băieți au intrat în cursa de eliminare! Despre cine este vorba Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Doi băieți au intrat în cursa de eliminare! Despre cine este vorba Vineri, 01.03.2024, 16:43
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online Vineri, 01.03.2024, 09:48
Mireasa, sezonul 8. Ce decizie neașteptată au luat Daria și Adrian. Postarea care a pus susținătorii pe gânduri

Mireasa, sezonul 8. Ce decizie neașteptată au luat Daria și Adrian. Postarea care a pus susținătorii pe gânduri

Daria și Adrian, foștii concurenți din sezonul 8 Mireasa, au luat o decizie neașteptată pentru cuplul lor. Postarea făcută de tânără pe contul de Instagram a pus pe gânduri susținătorii.

Sambata, 02.03.2024, 17:05
Mesajul trist pe care Madi de la Mireasa l-a transmis de curând. Ce lecție le-a dat fanelor care o urmăresc după despărțire

Mesajul trist pe care Madi de la Mireasa l-a transmis de curând. Ce lecție le-a dat fanelor care o urmăresc după despărțire

Madi de la Mireasa a postat un videoclip emoționant despre singurătate, la scurt timp de când s-a aflat că ea și Sergiu s-au separat. Iată ce a precizat aceasta!

Sambata, 02.03.2024, 15:11
Mireasa, sezonul 9. Ce mesaj a transmis Andrada după eliminarea din competiție. Postarea care a generat o mulțime de reacții

Mireasa, sezonul 9. Ce mesaj a transmis Andrada după eliminarea din competiție. Postarea care a generat o mulțime de reacții

În gala de vineri, 1 martie 2024, Andrada a fost eliminată din sezonul 9 Mireasa. La scurt timp de la ieșirea din competiție, tânăra a publicat un mesaj neașteptate pe rețelele sociale. Iată despre ce este vorba.

Sambata, 02.03.2024, 12:24
Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Concurenții singuri nominalizează un cuplu! Care e scopul votului

Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Concurenții singuri nominalizează un cuplu! Care e scopul votului

Concurenții de la Mireasa nominalizează un cuplu! Cei singuri au decis ce pereche poate să petreacă weekend-ul împreună, cu ușile deschise, în casă.

Vineri, 01.03.2024, 17:00
Ultimele știri
x