Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Ce i-a spus Beatrice lui Antonio, după ce băiatul a dat curs unor discuții despre ea

Antonio a dat curs unor discuții despre Beatrice în casa Mireasa. Unii concurenți au speculat că întoarcerea la Maria a survenit după refuzul lui Beatrice, panelista de la Mireasa, Capriciile Iubirii, de a intra în competiție. Băiatul a negat acuzațiile, însă discuțiile de la petrecere au determinat-o pe Beatrice să-l roage să nu-i mai pronunțe numele.

Colaj cu Antonio și Maria Galerie
Antonio a dat cus unor discuții despre Beatrice, la Mireasa, Capriciile Iubirii | Antena 1

Tânărul a dorit să evidențieze că nu a reluat relația cu Maria pentru că Beatrice a refuzat să intre în competiție pentru el, ci pentru că el chiar o place pe iubita lui. Băiatul a dat curs discuțiilor despre invitata permanentă de la Mireasa, Capriciile Iubirii, iar conversația a escaladat și partenerul Mariei a susținut că Beatrice a continuat să îl privească zâmbind și ca ea nu l-ar fi refuzat pe el, ci participarea la competiție.

Citește și: Mireasa sezon 7, 5 iunie 2023. Ce au discutat Maria și Antonio despre scrisorile dure primite de băiat de la familie

Replica lui Beatrice pentru Antonio, după ce iubitul Mariei a dat curs unor discuții despre invitata de la Mireasa, Capriciile Iubirii

În emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii de pe 6 iunie 2023 a existat un schimb de replici între Antonio și Beatrice. Fata l-a rugat să nu-i mai pronunțe numele:

„Dacă tu crezi că numele meu creează atât de multe divergențe în cuplul vostru, încearcă să nu-l mai pronunți în casă”, a spus Beatrice.

„Nu eu l-am pronunțat”, a răspuns Antonio la Antena Stars.

„Nu, dar tu dai curs și atunci nu rezolvi nimic. Așa cum a zis și Maria strici lucrurile. Să nu mai menționez ce ai zis la restul petrecerii. Ar trebui să te simți!”, a spus Beatrice.

Maria a fost supărată pentru că Antonio a dat curs unor discuții:

„Nu mă deranjează, dar la un moment dat devine obositor să aud aceleași subicte de 2 săptămâni. La un moment dat nu mai înțeleg care e sensul. Sunt supărată pe Antonio pentru că el a dat curs acestor discuții și aveam alte așteptări de la el. Nici el nici eu nu avem nimic de demonstrat nimănui”, a spus fata.

„Eram la un grătar și era o stare de bone și am zis că e momentul să discutăm fără să supere nimeni. Am greșit că am dat curs acelor discuții”, a spus Antonio.

Citește și: Mireasa sezon 7, 6 iunie 2023. Maria s-a supărat după ce Antonio a dat curs unor discuții despre Beatrice

Antonio a avut o discuție cu alți concurenți din casa Mireasa la grătarul de Rusalii.

„Uitați-vă la Beatrice să vedeți în ce direcție se uită. Ea în loc să se uite la cel despre care se vorbea, ea se uit ala mine. S-a uitat de mai multe ori la mine zâmbind. Eu am întors capul și m-am uitat în față. Știu ce știu, că n-am ajuns degeaba până la vârsta asta”, a spus Antonio.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 6 iunie 2023. Irina a avut un conflict cu Simona. Ce a deranjat-o pe iubita lui Andrei... Mireasa, sezon 7. De ce a fost prezent Zain la Mireasa, Capriciile Iubirii. Ce surpriză le-a făcut foștilor lui colegi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x