Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Ce imagini au publicat Andreea și Ionuț, după ce fata a părăsit casa Mireasa

Andreea a părăsit casa Mireasa în gala de pe 10 martie 2023, după ce publicul a decis să meargă afară pentru a-și continua povestea de dragoste cu Ionuț, care a părăsit casa Mireasa în urma unei curse de eliminare.

Colaj cu Andreea și Ionuț, în casa Mireasa Galerie
Andreea și Ionuț de la Mireasa s-au reîntâlnit | Antena 1

Andreea și Ionuț și-au început povestea în casa Mireasa. Cei doi s-au declarat un cuplu după ce s-au sărutat la una dintre petrecerile Mireasa. La scurt timp, Andreea a mărturisit că nu e îndrăgostită de Ionuț, iar în emisia live de Mireasa, băiatul a luat cuvântul și a declarat că el și Andreea nu pot forma un cuplu. Băiatul i-a urat numai de bine fetei, mărturisindu-i că își dorește ca ea să fie fericită.

Deși au hotărât să nu mai fie împreună, „panica de la miezul nopții”, când producția le-a dat concurenților 15 secunde să aleagă în ce casă vor să-și petreacă noaptea, le-a adus din nou un prilej de apropiere. Ionuț și Andreea au dormit împreună și s-au sărutat. A urmat o perioadă în care cei doi se comportau ca un cuplu, însă nu au mai declarat că formează un cuplu în casa Mireasa.

Ionuț s-a aflat la o cursă de eliminare alături de Roberto, iar cu puțin timp înainte de anunțarea rezultatului, Andreea și Ionuț s-au declarat un cuplu. A urmat o săptămână în care cei doi au stat departe unul de altul, iar Ionuț a cerut să reintre în competiție pentru Andreea, însă acest lucru nu a fost posibil. Publicul a fost întrebat prin sondaj dacă dorește ca Andreea să plece din casa Mireasa pentru a-și continua povestea afară cu Ionuț, iar verdictul a fost categoric.

Citește și: Mireasa sezon 7, 6 martie 2023. Daiana și Dani, discuție serioasă despre prietena Andreea: ”Te afunzi”

Ce au publicat Andreea și Ionuț în mediul online, după ce au părăsit casa Mireasa

Andreea a părăsit casa Mireasa în gala de vineri, 10 martie 2023, așteptată de Ionuț.

După ce au plecat împreună, Andreea și Ionuț au publicat mai multe imagini pe rețelele sociale.

Andreea a publicat pe Instagram două fotografii: una cu ea și cealaltă cu Ionuț.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, tânăra a postat pe Instastory o secvență din filmulețul de prezentare al Simonei, alături de mesajul „Mi-e dor de tine”.

La rândul său, Ionuț a publicat pe Instastory o fotografie în care apare ținând-o în brațe pe Andreea.

Citește și: Mireasa sezonul 7. Care este marele regret al lui Ionuț. Ce a mărturisit tânărul imediat după vestea eliminării

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezon 7. Ce a publicat Denisa în online, la scurt timp de la eliminare: „Pe femeie întâi o doare în suflet”... Mireasa, sezon 6. Paul și Roxana și-au șters fotografiile de cuplu de pe rețelele sociale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x