Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Ce se întâmplă cu relația Andreei și a lui Ionuț. Ce a postat tânăra pe rețelele sociale

Andreea și Ionuț au aniversat de curând 9 luni de relație. Foștii concurenți ai sezonului 7 Mireasa postează rar imagini împreună, însă în preajma aniversării au publicat imagini de la primul lor sărut.

Colaj cu Andreea și Ionuț Galerie
Andreea și Ionuț au împlinit 9 luni de relație | Antena 1 & Instagram

Andreea și Ionuț formează un cuplu frumos în afara casei Mireasa, chiar dacă nu mulți le-ar fi dat șanse împreună când au intrat într-o relație.

Tânăra a publicat de curând imagini de la petrecerea din casa Mireasa în care s-au sărutat pentru prima dată. În imagini se vedea și Hatice, care pe atunci încă nu forma un cuplu cu Mihai și își petrecea timpul în prezența Andreei.

Ce a postat Andreea de la Mireasa când a împlinit 9 luni de relație cu Ionuț

În ultima perioadă Andreea și Ionuț nu au mai publicat imagini pe rețelele sociale, însă fotografiile de cuplu, realizat cu mai mult timp în urmă, tronează pe paginile lor de Instagram.

Citește și: Mireasa, sezonul 7. Hatice și Mihai au împlinit 9 luni de relație. Cum a surprins-o tânărul pe soția sa

Andreea și Ionuț și-au început povestea în casa Mireasa. Cei doi s-au declarat un cuplu după ce s-au sărutat la una dintre petrecerile Mireasa. La scurt timp, Andreea a mărturisit că nu e îndrăgostită de Ionuț, iar în emisia live de Mireasa, băiatul a luat cuvântul și a declarat că el și Andreea nu pot forma un cuplu. Băiatul i-a urat numai de bine fetei, mărturisindu-i că își dorește ca ea să fie fericită.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Dima și Sabrina, anunț despre nunta lor. Ce se întâmplă cu evenimentul programat de foștii concurenți

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Mireasa: Confesiuni. De ce Sabrina nu i-a răspuns Andreei la mesaj. Cum explică concurenta din sezonul 7

Deși au hotărât să nu mai fie împreună, „panica de la miezul nopții”, când producția le-a dat concurenților 15 secunde să aleagă în ce casă vor să-și petreacă noaptea, le-a adus din nou un prilej de apropiere. Ionuț și Andreea au dormit împreună și s-au sărutat. A urmat o perioadă în care cei doi se comportau ca un cuplu, însă nu au mai declarat că formează un cuplu în casa Mireasa.

Ionuț s-a aflat la o cursă de eliminare alături de Roberto, iar cu puțin timp înainte de anunțarea rezultatului, Andreea și Ionuț s-au declarat un cuplu. A urmat o săptămână în care cei doi au stat departe unul de altul, iar Ionuț a cerut să reintre în competiție pentru Andreea, însă acest lucru nu a fost posibil. Publicul a fost întrebat prin sondaj dacă dorește ca Andreea să plece din casa Mireasa pentru a-și continua povestea afară cu Ionuț, iar verdictul a fost categoric.

Când are loc Finala sezonului 8 Mireasa. Simona Gherghe a anunțat data nunților... Mireasa sezonul 8. Părinții Anei au sunat-o în legătură cu Daniel. Ce i-au spus tinerei despre el și familia lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x