Antena Căutare

Mireasa sezon 7. După ce a plâns în timp ce-și amintea cuvintele dure ale surorii sale, Simona a avut ocazia să discute cu ea

În emisia Mireasa Capriciile Iubirii din 17 mai 2023, Simona și Andrei au vorbit cu sora fetei. Iulia i-a transmis acestei că o iubește și să se lase descoperită.

simona de la mireasa sta cu spranceana ridicata Galerie
În emisia Mireasa Capriciile Iubirii din 17 mai 2023, Simona și Andrei au vorbit cu sora fetei. Iulia i-a transmis acestei că o iubește și să se lase descoperită. | Antena 1

Simona a fost foarte afectată de cuvintele primite de la sora sa. Aceasta îi spunea să înceteze cu al său ”comportament de rahat”. Fata a plâns și i-a zis lui Andrei că nu a primit deloc încurajări de la familie de când e în casa Mireasa.

După ce a plâns în timp ce-și amintea cuvintele dure ale surorii sale, Simona a avut ocazia să discute cu ea

”Este dură, dar Simona știe destul de bine cum sunt eu. Știe cât de mult ținem la ea. Eu am spus că trebuie să mai umbli puțin la comportamentul tău și la atitudinea ta. Cum tu ai avut anumite stări, pe care nu am putut să le înțeleg, așa ar trebui să înțelegi și tu stările mele.”, a zis Iulia.

Simona: ”Păi tu nu ești aici cu mine, nu ai cum să le înțelegi. Din afară se văd lucrurile altfel”.

Sora concurentei i-a reamintit că nu o cunoaște de ieri de astăzi: ”Simona este o persoană care nu vrea să se lase descoperită. Nu vrea să se lase iubită. Eu sunt sigură că este foarte frică să-și exprime sentimentele pentru că îi este frică de faptul că va fi rănită. Asta am încercat de foarte multe ori să discut cu ea.”

Citește și: Mireasa sezon 7, 17 mai 2023. Prima cerere în căsătorie din acest sezon. Ce a anunțat Simona Gherghe pe finalul emisiunii

Iulia a zis că și Andrei are greșelile lui, dar că cei doi se potrivesc.

”Mie mi se pare potrivit Andrei. Dacă și el ar fi ca ea, nu cred că s-ar ajunge la nimic. Cu siguranță ar ajuta dacă ar fi mai protectiv. Nici pe Andrei nu-l lăsăm așa. Și el are greșelile lui. Îl urechez mai puțin pe Andrei, doar că eu nu văd atât de multă comunicare între ei ei.”, a mai adăugat Iulia, sora Simonei.

La final, aceasta i-a transmis Simonei că o iubesc. De această dată, iubita lui Andrei a zâmbit. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7, 17 mai 2023. Hatice și Mihai, în pragul despărțirii. Cei doi au plâns după ce s-au separat

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 17 mai 2023. Prima cerere în căsătorie din acest sezon. Ce a anunțat Simona Gherghe pe finalul emisiuni... Mireasa sezon 7, 18 mai 2023. Imagini cu cererea în căsătorie. Reacția Sabrinei când Dima a scos inelul din tort...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x