Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 17 mai 2023. Prima cerere în căsătorie din acest sezon. Ce a anunțat Simona Gherghe pe finalul emisiunii

Dima a pregătit o cerere în căsătorie pentru iubita lui, Sabrina. Astfel, prima cerere din sezonul 7 a avut loc, a anunțat Simona Gherghe.

simona gherghe intr-o rochie albastra Galerie
Dima a pregătit o cerere în căsătorie pentru iubita lui, Sabrina. Astfel, prima cerere din sezonul 7 a avut loc. | Antena 1

Pe finalul emisiunii Mireasa din 17 mai 2023, Simona Gherghe a anunțat-o pe doamna Laura că fiica sa a fost cerută în căsătorie.

Mama Sabrinei s-a arătat entuziasmată și e convinsă de faptul că tânăra a acceptat.

Prima cerere în căsătorie din acest sezon. Ce a anunțat Simona Gherghe pe finalul emisiunii

Simona Gherghe a anunțat că Dima a organizat o cerere în căsătorie. Răspunsul îl vom afla cu toții mâine, în emisiunea de la ora 14:00.

”Avem prima cerere în căsătorie. Sabrina și Dima lipsesc din casa Mireasa. Nu știu ce a zis. Dacă nu se întorc, înseamnă că a zis DA. Vă mai spun ceva, la cerere, care a fost pe un stadion, a fost complice unul dintre cei mai mari fotbaliști”, a zis Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7, 17 mai 2023. Ce au discutat Antonio și Beatrice pe terasă. Băiatul a părut emoționat

Dacă Sabrina va spune ”DA”, cei doi vor avea parte de o primă noapte la hotel, fără camere și microfoane. Dacă răspunsul va fi ”NU”, tinerii se vor întoarce în casa Mireasa.

Reamintim că Dima și Sabrina se află într-o cursă de eliminare, alături de Andrei și Simona. Decizia pe care o va lua publicul va fi dezvăluită vineri, în Gală.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7, 17 mai 2023. Hatice și Mihai, în pragul despărțirii. Cei doi au plâns după ce s-au separat

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 17 mai 2023. Ce au discutat Antonio și Beatrice pe terasă. Băiatul a părut emoționat... Mireasa sezon 7. După ce a plâns în timp ce-și amintea cuvintele dure ale surorii sale, Simona a avut ocazia să discute ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x